• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ÇİVRİL LİSESİ 86 MEZUNLARI CUMHURİYET İÇİN TOPLANDI

ÇİVRİL LİSESİ 86 MEZUNLARI CUMHURİYET İÇİN TOPLANDI

Çivril Lisesi 86 yılı mezunları Cumhuriyet için toplandı.
Geleneksel yıllık toplantılarından birini geçtiğimiz aylarda Çivril'de gerçekleştiren Çivril Lisesi 1986 mezunları grubu bu kez Antalya da toplandı. Kemer'de bir otelde düzenlenen toplantıya çok sayıda grup üyesi aileleri ile birlikte katıldı.
2 günlük toplantıda çeşitli faaliyetlerle eğlenen grup üyeleri Cumhuriyet Bayramı’nı da unutmadılar. Bu kapsamda otelin düzenlediği Atatürk ve Cumhuriyet temalı geceye katılan üyeler gönüllerince eğlendiler.
Grup sözcüsü Ataol Özen yaptığı açıklamada "Bir araya gelmekten çok mutlu olduklarını, 1986 Çivril Lisesi mezunları olarak lise yıllarında ve zaman içerisinde ahirete intikal etmiş okul arkadaşlarımızı da unutmayıp, acı tatlı günleri yad ettiklerini ve çeşitli faaliyetlerle 1986 mezunları grubunun sadece bir eğlence grubu olmadığını, aynı zamanda sosyal, kültürel ve toplumsal görevlerinin olduğu bilinciyle hareket ettiklerini bir kez daha ortaya koydular. Bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.
Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yapılan toplantıya yurtdışından ve farklı şehirlerden gelenlere de teşekkür eden Ataol Özen “Ülkemizin değişik şehirlerinden ve Avrupa'dan bütün zorluklara rağmen bu organizasyona katılan arkadaşlarıma minnettarım” ifadelerini kullandı.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası