• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ÖMER KÖSEOĞLU ÇİVRİL BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI

ÖMER KÖSEOĞLU ÇİVRİL BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI

CHP Eski İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu 2019 Yerel seçimlerinde Çivril Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı. Köseoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
“Bunun en temel nedeni ekonomik ve sosyal açıdan mutlu ve güler yüzlü Çivril’in ve Çivrillilerin hayalini kurmam. Doğup büyüdüğüm memleketimi daha yaşanabilir bir kent haline getirebilme isteği. Bu amaçla Çivril belediye başkanlığına adayım.
Çivril’i toplumcu belediyecilik anlayışıyla yönetmek, bu anlayış çerçevesinde insanlarımızı ekonomik olarak güçlendirmek, sosyal açıdan mutlu etmek istiyorum. Bu noktada başarılı olabilmek için de belediyeyi yönetirken ‘’Düşündüm, yaptım, oldu.’’ anlayışında değil vatandaşlarımızı çeşitli şekillerde yönetime dahil ederek katılımcı bir anlayışı benimsemek istiyorum.
Öte yandan belediyecilik de planlamayı, denetlenebilirliği ve disiplini çok önemsiyorum. Geçtiğimiz 4.5 yılda belediyede yaşananlar bu düşüncemin ne kadar haklı olduğunu gösteriyor. Yapılan işler denetlenmediğinde ortaya garip ve hayret verici durumlar çıkıyor. Bugün Cumhuriyet ve Hükümet Caddesi’nde yol ve kaldırım düzenlemesi yeni yapılmışken 15 dakika yağmur yağdığında yağmur suları küçük göletler halini alıyorsa denetlememenin, yaptığınız işe özen göstermemenin sonucudur.
Planlamaya önem vermezseniz Atatürk Caddesi’nde 500 metrelik yolu 3 ayda 2 defa kazmak zorunda kalırsınız ve Çivril’in insanlarını 500 metrelik yol için 3 ay boyunca çamur içinde yürütür, pazarcı esnafını çizmeyle Çivril’e gelmek durumunda bırakırsınız.
Belediyede disiplin olmazsa esnafın verdiği reklam vergisiyle deposu dolan belediyenin hizmet aracı kişisel işlerde kullanılır, çeşitli şekillerde Çivrilliye hizmet olarak dönmesi gereken belediyeye bağlı işletmelerin karları, kötü niyetli bazı belediye personelinin/ yakınlarının cebine iner, Ayşe Teyze’nin verdiği bina vergisi ‘’Misafir ağırlıyoruz’’ diyerek çarçur edilir. Denetlenmeyen ve disiplinsiz belediye yönetimi her defasında Çivril’in ve Çivrillinin mutluluğundan çalar.
Bir belediye başkanı kuşkusuz vizyonlu olmalı, yapacağı işleri iyi analiz edip gerçekleştirmeli. Aksi takdirde 2 milyon liraya pazaryerine çatı yapar, ne esnafa kayda değer bir fayda, ne Çivrilli halka yeni bir olanak, ne de Çivril’in çehresine yeni bir katkı sağlamış olur.
Pazaryerinin bulunduğu alanı aynı zamanda bir sosyal merkez, rekreasyon alanı olarak tasarlayıp ortaya çıkarırsanız ve bu sosyal alanın altına da bir otopark yaparsanız, işte o zaman ortaya vizyon sahibi bir proje çıkarmış olur ve Çivrilli de ortaya çıkan bu hizmetten maksimum seviyede faydalanmış olur. Aksi takdirde belediye başkanı ve yönetimi 2 milyona yapılan çatıya bakar ve ‘’Ne güzel hizmet yaptık’’ diye garip bir şekilde övünür.
Çivril’i toplumcu belediyecilik anlayışıyla yönetmek ve bu bağlamda Çivrilli çiftçimizin gelirini nasıl yükseltebiliriz, Çivrilli ev kadınlarına hangi olanakları sağlayıp onları hem sosyal hem ekonomik olarak güçlendirebiliriz, Çivril’i nasıl daha estetik ve yeşil bir kent haline getirebiliriz, Çivrilli gençleri nasıl daha fazla mutlu edebiliriz kaygısıyla hizmet için aday oluyorum. Tabi bu ciddi ve yoğun bir çalışma gerekliliğini doğuruyor. Bunun da farkında olarak çalışmalarımıza çok önceden başladık ve daha yaşanabilir bir Çivril bazı projeler üzerinde çalıştık. Bugün üzerinde çalıştığımız projelerin bir kısmı kesinleşmişken, bir kısmı üzerinde çalışmaya, kafa yormaya devam ediyoruz. HABER: ORAL SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası