• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ÖRNEK MÜDÜR ÖZGÜR KAYAOĞLU

ÖRNEK MÜDÜR ÖZGÜR KAYAOĞLU

2018-2019 eğitim öğretim dönemi atamaları ile Çivril Özdemirci Ortaokulu'na müdür olarak atanan Özgür Kayaoğlu ayağının tozu ile çalışmalara başladı.
Göreve başladığı Eylül ayından bu güne çok kısa bir zaman geçmesine rağmen okulda hummalı bir çalışma başlatan Kayaoğlu Özdemirci Ortaokulunun ihtiyaçlarını bir bir gideriyor.
Daha öncede birçok doğa ve spor derneklerinde gönüllü olarak çalışan Kayaoğlu, Muğla'da imkanları olmayan kırsalda yaşayan kız çocuklarının erken evlenmelerini önlemek, onlara beden eğitimi öğretmeni, antrenör, milli sporcu olmak gibi hedefler koydurarak sosyal hayata kazandırılmalarını sağlamak amacıyla bir bayan futbol kulübü (Jetgiller Gençlik ve Spor Kulübü) kuran Kayaoğlu bayan futbolunda bir çok başarıya imza atarak kulübün 3. lige yükselmesini sağladı.
ÖĞRENCİKERİN GÜVENLİĞİ HERŞEYDEN ÖNEMLİ
Müdür olarak atandığı Denizli'nin Çivril ilçesine bağlı Özdemirci köyü Ortaokulu'nun eksikleri için kolları sıvayan Kayaoğlu bunlardan en önemlisi olarak gördüğü güvenlik sorunu ortadan kaldırmak için bir çok firma ile görüşmeler yaptı.
Okulun ihtiyaç listesinin en başında gelen ve öğrencilerinin daha güvenli bir ortamda eğitim görmelerini arzulayan Özgür Kayaoğlu kamera sistemi için İstanbul'da görüştüğü bir şirkete okulu için maliyeti oldukça yüksek olan 13 kamera, 1 kayıt cihazı, 1 monitör ve 600 metre CCVT kablo döşettirdi.
İlgili şirkete sonsuz teşekkürlerini sunan ve ayağının tozuyla yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza atmış olan okul müdürü Özgür Kayaoğlu'nun önümüzdeki günlerde farklı birçok projeye daha imza atması bekleniyor.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası