• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

AK PARTİ’DE KADIN MAHALLE BAŞKANLARI TOPLANDI

AK PARTİ’DE KADIN MAHALLE BAŞKANLARI TOPLANDI

AK Parti Çivril İlçe Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Ertaş, kadın mahalle başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Ertaş, mahalle başkanlarının özverili çalışmaları için teşekkür etti.
AK Parti Çivril Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Ertaş ve ekibi, yerel seçimler öncesi, mahalle başkanları ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda Denizli Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi ve Koordinatör Serpil Akgün’de hazır bulundu.
İlçe Parti binasında kadın mahalle başkanlarıyla da bir araya gelen ilçe kadın kolları başkanı Çiğdem Ertaş, yoğun çalışma tempolarından dolayı mahalle başkanlarına teşekkür etti. Başkan Ertaş yerel seçimler öncesi tüm hazırlıkların tamamlanarak ulaşılmadık vatandaş kalmaması için kadın kolları olarak çalışmalara devam edeceklerini söyledi.
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Çiğdem Ertaş, “İlçe başkanlığımızla, gençlik kollarımızla, birlikte çok koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Biz kadın kolları olarak mahalle mahalle, sokak sokak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ev toplantılarımızı yapıyoruz, kadınlarımızla bir araya geliyoruz. Aldığımız tepkiler gerçekten çok güzel. Kadınların yine AK Parti’ye sevgileri müthiş. Ellimizden ne geliyorsa yapmaya, daha fazlası için çalışmaya gayret gösteriyoruz. Emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası