• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

AKTİF SİYASETTE HİZMET İÇİN BEN DE VARIM

AKTİF SİYASETTE HİZMET İÇİN BEN DE VARIM

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Kürşat Ekiz, gazetemizi ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında ilçenin siyasi durumunu değerlendiren Ekiz, Çivri’in sorunlarını çok iyi bildiğini bu birikimlerini Çivril’in menfaatleri doğrultusunda siyasi arenada yansıtmak istediğini ifade etti.
Ekiz “Çivril’in çıkarları için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini düşünüyorum. Politika, demokratik toplumlarda kişilerin yaşadıkları coğrafyaya hizmet etmesi için bir araçtır. Bu bağlamda ben de aktif siyasetin içinde yıllarca bulunmuş bir hemşehriniz olarak, bana layık görülen görevde ilçemin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarıma başladığımı ifade etmek istiyorum. Amacım herhangi bir koltuğa oturmak değil, tamamen Çivril’i daha yaşanır, daha güzel bir hale getirebilmek için emek harcamaktır.
Bu gün gerçekleştirmeye başladığım ziyaretler kapsamında önce toplumun nabzını tutan gazeteleri ziyaret ederek gazeteci arkadaşlarla fikir alışverişi yapmaya başladık. Önümüzdeki günlerde hazırlayacak olduğumuz yol haritası ile Çivril’e nasıl faydamız dokunur sorusunun cevabı için çalışmalarımızı hızlandıracağız” dedi.
HABER: ORAL SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası