• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

HEMŞEHRİMİZ YASİN ÖZTÜRK GİK’TE

HEMŞEHRİMİZ YASİN ÖZTÜRK GİK’TE

İyi Parti Çivril İlçe Teşkilatı geçtiğimiz Pazar günü Ankara’da gerçekleşen olağanüstü kurultaya katıldı.
Çivril İlçe Başkanı İsmail Çorbacıoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı kurultayda tek liste ile gidilen seçimde genel başkan Meral Akşener güven tazeledi.
İYİ Parti’nin 2. Olağanüstü Kurultayında geçerli 881 oyun tamamını alan Meral Akşener, Genel Başkanlığa yeniden seçildi.
İyi Parti Denizli Milletvekili Çivril’li Yasin Öztürk genel idare kuruluna seçildi.
Kongreye katılan Çivril İyi Parti Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Arslan yaptığı değerlendirmede “Çiçeği burnunda partimiz, büyüyüp, ilerlememizden korkanlar tarafından yıpratılmaya çalışılıyorduk tüm bu beyhude çabalar, genel başkanımız Meral Akşener’in güven tazelemesi ile bertaraf edilmiş oldu. Yapılan olağanüstü kurultaya tek aday ile gidilmesi tüm ülkeye İYİ Partinin yola çıktığı ilk günkü performansıyla yoluna devam ettiğinin göstergesi oldu. Ayrıca Çivril’li olarak bizleri sevindiren bir yeni gelişme de hemşehrimiz, Çivril’in evladı Yasin Öztürk’ün genel idare kuruluna seçilmesi oldu.
Biz Çivril ilçe teşkilatı olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Önümüzde yerel seçimler var. Bu seçimlerde Çivril özelinde büyük başarılara imza atacağız. Gün gün büyüyen partimizin kapısı, yegane amacı daha iyi bir Çivril, daha iyi bir Türkiye olanlara, her zaman açıktır” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası