• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

Hazal İle Fuat Dünya Evine Girdi

Hazal İle Fuat Dünya Evine Girdi

Geçtiğimiz hafta sonu Çivril’in genç kuyumcusu Hazal Canbullu ile genç iş adamı Fuat Çiftçi dünya evine girdi.



3 gün boyunca süren görkemli düğünde, kına gecesinde yapılan gösteriler büyü ilgi gördü. Destan halk oyunları ekibi muhteşem bir gösteri ile sahneye çıktı. Davetliler tarafından beğeni ile seyredilen Destan Kızları gece boyunca gelini yalnız bırakmadı. Sahne performansı ve seslendirdiği parçalardaki eşsiz yorumu ile takdir toplayan Tolgay davetlileri gecenin geç saatlerine kadar coşturdu.



Düğün günü ise İzmir’den gelen Sunshine Band isimli topluluğun yıldızı Muhittin konukları eğlendirdi.
Genç çiftin ebeveynleri olan Seher - Ali Canbullu çifti ve Alime - Menderes Çiftçi misafirlerini kapıda karşılayarak tebrikleri kabul etti.
İş ve siyaset dünyasından önemli isimlerin katıldığı düğün töreninde solan hınca hınç doldu.



Tüm aile adına bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına minnettar olduğunun altını çizen Ali Canbullu, “Çocuklarımız evlilik gibi mukaddes bir müesseseyi kurmaya karar vermişler. Biz de aileleri olarak vazifemiz olan düğün töreninin gerçekleşmesinde yardımcı olduk. Düğünümüze katılarak mutluluğumuza ortak olan, telefon ederek, mesaj çekerek çiçek göndererek, bizleri unutmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Biz de Çivril 30 Ağustos Gazetesi olarak başta Seher ve Ali Canbullu çifti ile Alime ve Menderes Çiftçi ailesini tebrik eder, Hazal ve Fuat’a ömür boyu mutluluklar dileriz.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası