• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

6 BELEDİYE BAŞKANI 6 MİLLETVEKİLİ HAFTA SONU ÇİVRİL'E GELDİ

6 BELEDİYE BAŞKANI 6 MİLLETVEKİLİ HAFTA SONU ÇİVRİL'E GELDİ

Çivril hafta sonu Büyük şehir Belediye başkanı Osman Zolan’ın da aralarında olduğu 6 belediye başkanı ile 6 milletvekillini ağırladı.



Ak Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Nilgün Ök, CHP Denizli Milletvekilleri Kazım Arslan, Gülizar Karaca, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik hafta sonu yapılan düğünlere katılmak için Çivril’e geldi.



Ak Partili Milletvekilleri ve belediye başkanları AK Parti Gurup Başkan Vekili Cahit Özkan’ın yeğenlerinin sünnet törenine katılırken CHP’li vekil ve belediye başkanları ilçe başkanı Ömer Köseoğlu’nun oğlunun düğününe, İyi Partili Vekil Yasin Öztürk ise Sinan Kamar’ın oğlunun düğününe katıldılar. Hafta sonu gerçekleşen düğünlere milletvekilleri ve belediye başkanlarının yanı sıra partilerin il ve ilçe yöneticileri ile kadın ve gençlik kolları üyeleri de katıldı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası