• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

BEGÜM VE TUĞRUL DÜNYA EVİNE GİRDİ

BEGÜM VE TUĞRUL DÜNYA EVİNE GİRDİ

Ressam Nilgün Köseoğlu ve CHP Çivril İlçe Başkanı Ecz. Ömer Köseoğlu’nun oğulları, Ecz. Tuğrul Köseoğlu’nun torunu Tuğrul ile Handan - Cihan Ersan çiftinin kızları Begüm görkemli bir törenle dünya evine girdi.



21 Temmuz 2018 Cumartesi günü Solmaz Düğün Salonunda düzenlenen düğün merasimine CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin başta olmak üzere, CHP Denizli Milletvekilleri Gülizar Biçer Karaca ve Kazım Arslan, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, CHP Denizli İl Başkanı Avukat Mahir Akbaba, eski il başkanı Ali Rıza Ertemur, civar il ve ilçe başkanları, CHP Çivril İlçe Örgütü, meclis üyeleri, partililer, Çivril Belediyesi Eski Başkanı İbrahim Hakkı Aslan, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Saadet Partisi İlçe Başkanı Zühtü Arslan ve ilçe yönetimi, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Çorbacıoğlu, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.



Davetlileri kapıda karşılayan CHP İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu tüm misafirleri ile teker teker ilgilendi.



"Bir yaz günü başlayan hikayemizde, yepyeni bir sayfa açarken, sizi heyecanımızı paylaşmaya davet ediyoruz." diyerek konukların davet edildiği ve Ressam Nilgün Köseoğlu tarafından çizilen oğlu Tuğrul ve gelini Begüm'ün suluboya resimlerinin yer aldığı davetiye ise düğüne ayrı bir renk kattan detaylar arasında yer aldı.
Genç çiftlerin dans gösterisi ile başlayan düğünde konuklar canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.
Damadın babası CHP İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan, gerek telefonla gerek mesajla mutluluklarına ortak olan tüm dostlarına teşekkür ettiğini ifade etti.
Biz de Çivril 30 Ağustos Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz
Düğün törenine katılan siyasiler mesajlarını sosyal medya hesaplarından verdi. İşte siyasilerin mesajları;
CHP Genel Başkan Eski Yardımcısı Adnan Keskin: Begün & Tuğrul Köseoğlu çiftine ömür boyu mutluluklar dilerim.
CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan: CHP Çivril İlçe Başkanımız Ömer Köseoğlu’nun oğlu Tuğrul ve Begüm’ün mutlu gününde yanındaydık. Ersan ve Köseoğlu ailelerine hayırlı olsun der, genç çiftimiz Begüm ve Tuğrul’a ömür boyu mutluluklar dilerim.
CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca: CHP Çivril İlçe Başkanımız Ömer Köseoğlu'nun oğlunun mutluluğuna ortak olduk..
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası