• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ÇİVRİL İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

ÇİVRİL İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi Türkiye’mize ve Türk Milletine hayırlı, uğurlu olsun. Bizler İyi Parti olarak demokrasinin vazgeçilmez unsuru halkın iradesine saygı duyuyoruz.
İyi Parti Genel Başkanımız Meral Akşener ve tüm teşkilatlarımız 7 aylık bir sürede olağanüstü bir başarı göstermiştir. Denizli’de ise Çivril’in gururu olan Sayın Yasin Öztürk’ü milletvekili seçilmesiyle küçümsenmeyecek bir başarı elde etmiştir.
Bizler İyiler olarak kendi çabalarımızla devlet desteği olmadan, basın olmadan her türlü karartmaya rağmen, başta genel başkanımız Meral Akşener olmak üzere tüm milletvekili adaylarımız ve teşkilatlarımız olağan üstü bir çaba göstererek mecliste temsil edilme ve grup kurma başarısı gösterilmiştir.
24 Haziran’da Türkiye’nin üzerine iyilik güneşi doğmuştur. Halkımızın iradesine sahip çıkarak bize verdiği denetim ve yönetim görevini üstlenmeye hazırız. Biz daha da kenetlenerek genel başkanımız Meral Akşener’in yanındayız. Biliyoruz ki genel başkanımız Meral Akşener Türkiye’nin üzerinde bir güneş gibi doğmaya devam edecektir. İzleyeceği olumlu, milli politikalarla halkımızın gönlünde daha da güçlenecektir.
Bizler genel başkanımızın Denizli’de yakmış olduğu çoban ateşiyle bundan sonrada yanında dimdik durmaya devam edeceğiz.
Kamuoyuna duyurulur.
İYİ PARTİ ÇİVRİL İLÇE BAŞKANLIĞI
YÖNETİM KURULU


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası