• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

HALKIN REFAHI VE HUZURU İÇİN

HALKIN REFAHI VE HUZURU İÇİN

Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından halkın refah ve huzurunun korunması amacıyla yürütülen asayiş ve trafik denetimleri arttırıldı.
Ramazan bayramı öncesi arttırılan trafik ve asayiş denetimlerinin seçim bitinceye kadar devam ettiği belirtildi. İlçe giriş ve çıkışlarında günün belirli saatlerinde gerçekleştirilen denetimlerde, araçlar kontrol edilirken, şehir içinde de belli noktalarda trafik ve asayiş denetimleri yapılarak şahısların Genel Bilgi Toplama'sı (GBT) sorgulandı.
İlçe giriş-çıkışları ile kent merkezindeki kritik noktalarda konuşlanan ekipler, günün belirli saatlerinde araçları kontrol ediyor. Evrak kontrolünün yanı sıra mahkeme iznine tabi yapılan kontrollerle halkın huzurunu bozacak şahısların da tespiti yapılıyor.
Kontroller sırasında ekipler sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda da ikaz ediyor. Özellikle emniyet kemeri, hız ve ışık ihlali ile motosiklet sürücülerini kask takmaları konularında dikkatli davranmaları istenen sürücüler kendileri ve karşılarındakilerin can ve mal güvenliği konusunda uyarılıyor.H:Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası