• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ÖZDEMİRCİ MAHALLESİNDE SELİN ORTASINDA MAHSUR KALAN ÇİFTÇİ İTFAİYE TARAFINDAN KURTARILDI

ÖZDEMİRCİ MAHALLESİNDE SELİN ORTASINDA MAHSUR KALAN ÇİFTÇİ İTFAİYE TARAFINDAN KURTARILDI

Çivril’de etkili olan yağış bazı bölgelerde sel ve toprak kaymasına neden olurken Özdemirci Mahallesinde şiddetli sele dönüştü.
Günlerdir etkili olan yağış sonrası Özdemirci mahallesinde meydana gelen selde Cennet – Ali Göçer çifti tarladan eve döndükleri traktörleri ile yolda mahsur kaldı.
Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde tarlalarına çalışmaya giden Cennet ve Ali Göçer öğle saatlerinde yağışın etkisini arttırması ile traktörleri ile yola çıktılar. Evciler Özdemirci yolunda seyir halindeyken selin ortasında kalan çift telefon ile köydekilerden yardım istediler. Vatandaşların haber vermesiyle selin olduğu bölgeye giden Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri Göçer çiftini selin ortasında kalan ve çamura sağlanan traktörün üstünden kurtardı.
Çiftin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken selin şiddetinin azalmasından sonra traktörün çekilerek kurtarıldığı belirtildi.
Öte yandan, Çivril’de etkili olan sağanak yağış Çivril Dinar yolunun Beydilli Mahallesinde toprak kaymasına neden oldu. Hafta başında da sel afetinin yaşandığı yolda toprak kaymasının ardından karayollarına ait greyder ile yol temizlendi. H: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası