• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

Çivril’in üretenleri Şekerbank’ın İftarında Buluştu

Çivril’in üretenleri Şekerbank’ın İftarında Buluştu

Şekerbank, Çivril’de düzenlediği iftar davetinde çiftçiler ile bir araya geldi. 50 yıldır Çivril’de esnaf, çiftçi, işletme ve KOBİ’lere hizmet verdiklerini belirten Şekerbank Çivril Şube Müdürü Aysel Alyaz Eren, Çivrilli müşterilerine işlerinin büyümesi ve daha çok üretmeleri için destek olmaya devam edeceklerini söyledi.
Kuruluşuna dayanan üretimi destekleme misyonu doğrultusunda her zaman esnaf, çiftçi, işletme ve KOBİ’lerin yanında yer alan Şekerbank, 50 yıldır hizmet verdiği Çivril’de düzenlediği iftar davetinde çiftçiler ile bir araya geldi.
Şekerbank Tarım Bankacılığı Pazarlama Müdürü Emre Doğan, Şekerbank Akdeniz Bölge Müdürlüğü Tarım Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Hüseyin Can Özen, Şekerbank Çivril Şube Müdürü Aysel Alyaz Eren ve Tarım Müşteri Temsilcileri Halil İbrahim Kurt ve Semih Ceylanın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar davetine Çivrilli çiftçiler katıldı.
Aysel Alyaz Eren: “KOBİ, esnaf ve tarım bankacılığında köklü uzmanlığımız bulunuyor”
Şekerbank Çivril Şube Müdürü Aysel Alyaz Eren iftarda yaptığı konuşmada, Şekerbank’ın yüzde 70’i Anadolu’da bulunan, 71 il ile 100’e yakın merkez dışı ilçeye yayılmış köklü şube ağı ile üretenleri desteklediklerini ifade ederek, “KOBİ, esnaf ve tarım bankacılığında, birkaç nesildir hizmet verdiğimiz yaygın bir müşteri tabanımız ve köklü uzmanlığımız bulunuyor. Kuruluşumuzdan bugüne, tam 65 yıldır olduğu gibi bundan sonra da iyi ve kötü günde müşterilerimizin yanında yer alıp, Çivrilli müşterimize işlerinin büyümesi ve daha çok üretmeleri için destek olmaya devam edeceğiz” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası