• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

LİYAKAT ÖNCELİKLİ HEDEF

LİYAKAT ÖNCELİKLİ HEDEF

İyi Parti Gençlik Kolları üyeleri bayram ziyaretleri kapsamında Çivril Huzurevi’ne gittiler.
Ziyarette huzurevi sakinleri ile sohbet edip, büyüklerinin ellerini öpen İyi Gençlik oların şikayetlerini dinledi. İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Bulut huzurevindeki yaşlıların özellikle böyle önemli günlerde ihmal edilmemesi gerektiğinin altını çizerek, siyasi kimliği olan vatandaşların dışında huzurevi sakinlerinin pek fazla ziyaret edilmediğini üzülerek gözlemliyoruz. Bu durumun sebebinin sosyal ve ekonomik dengelerle ilgili olduğunu düşünüyorum. Böyle ziyaretleri yapan kişilerin kafaları rahat olmalı ki; ziyaret eden kişi, burada bulunan yaşlılarla hasbihal ederken atmosferdeki duyguyu içinde hissedebilmeli. Bu durum da kişinin sosyal ve ekonomik yaşantısına doğru orantılı olarak farklılıklar göstermektedir.
Ülkemizde maalesef işsizlik oranı çok yüksek. Özellikle kamu sektöründe liyakat göz önünde bulundurularak işe alım yapılmıyor. İşe girecek kişinin teknik donanımının yeterli olmasına bakılmaksızın, yandaş, tanıdık, kısaca halk dilinde torpil olarak tanımladığımız kriter baş gösteriyor. Hal böyle olunca işe layık olan değil, tanıdığı olan iş buluyor. Bununla birlikte yıllarca alanında ihtissa yapan kişilerin sosyal ve ekonomik dengesi ve dolayısıyla psikolojisi bozuluyor. Tabi bütün bunları bir araya topladığımızda huzurevi gibi bizleri büyüten, emek çeken, sürekli ziyaret edilmesi gereken kişiler ihmal ediliyor.
Genel başkanımız Meral Akşener’in dediği gibi biz göreve geldiğimizde önce liyakat sistemini tam anlamıyla işler hale getireceğiz. Böylelikle toplumdaki huzuru ve sosyal ekonomik dengeyi sağlamayı hedefliyoruz. Zaten İyi Parti’de görev alma sebebim de bu sebeptendir” ifadelerini kullandı.
İyi Parti Gençlik Kolları üyeleri bu ziyaretin arkasından ilçe yöneticileri ile bir araya gelip, bayram boyunca mahalle ziyaretlerine devam ettiler.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası