• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

“BU BİZİM VATAN BORCUMUZ”

“BU BİZİM VATAN BORCUMUZ”

Çivril İyi Parti Denizli İkinci Sıra Milletvekili Adayı Şule Türkarslan ve Çivril İyi Parti İlçe Yönetimi seçim çalışmalarına devam ediyor.
Bu kapsamda geçtiğimiz hafta Çivril’e gelen Şule Türkarslan, Çivril’in girişinde partililer tarafından atla karşılandı. Yörük kızı olduğunu ifade eden Türkarslan otomobilden inerek, ata bindi ve çarşı esnafını at üzerinden selamladı. Çarşı meydanında elinde Türk Bayrağı ile at üzerinde bir süre dolaştıktan sonra partilileri ile sohbet eden Türkarslan civar mahallelere gitmek üzere yola çıktı.



Osmanköy, Yukarı Çapak, Aşağı Çapak, Belence, Çakallar, Aktaş ve Çivril merkezde seçmenlerle bir araya gelen iyi partililer, genel başkan Meral Akşener’in politikalarını anlattılar. Kalabalık bir grup halinde seçim çalışmalarına katılan ve milletvekili adaylarını yalnız bırakmayan iyi partililer tüm seçmenlere ulaşmayı hedeflediklerini ifade ettiler. İlçe yönetimi adına açıklama yapan yönetim kurulu üyesi Turgay Arslan “daha iyi bir Türkiye sloganıyla çıktığımız bu kutlu davada Çivril’de gidilmemiş köy, ulaşılmamış kasaba bırakmadan tüm seçmenlerimize parti politikalarımızla daha iyi bir Tükiye’yi nasıl kuracağımızı anlatmak bizlerin vatan borcudur. Bizlere gönül veren, gittiğimiz yerlerde ağırlayan, tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunarım” dedi. H:ORAL SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası