• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

KIVRAKLAR’DAN İZOLUX HİZMETİ

KIVRAKLAR’DAN İZOLUX HİZMETİ

Modern yapıların vazgeçilmezi olma yolunda hızla ilerleyen İzolux hafifletilmiş silisyum yalıtımı, Çivrillilerle Kıvraklar Ticarette buluşuyor.
Evlerini tek seferde ısıdan, sesten, sudan ve yangından korumak isteyenlerin vazgeçilmezi olan İzolux, kaliteli ürünleriyle çok sayıda ülkede insanların tercihi oluyor. Bu harika ürünü Çivrillilerle buluşturan Kıvraklar Ticaret, Çivril'de modern yapıların oluşmasını amaçlıyor. Kullanım alanı oldukça fazla olan İzolux, binaların iç cephe, dış cephe ve teraslarında kullanılarak yaşam alanlarında pek çok avantaj sağlıyor.
Bina içlerinde uygulanabilen İzolux, bina içlerinde ve kat aralarında ısı, ses, yangına karşı korumayı sağlıyor. Yaşama, çalışma ve sosyal alanlarımızı oluşturan binalarda terleme, küf ve koku oluşumunu önleyerek, hijyenik binaların oluşmasında büyük rol oynuyor. A1 sınıf enerji statüsünde olan İzolux, organik yapıda olduğu ve yoğunluk değeri düşük olduğu için binaya fazladan yük olmuyor. Doğal minerallerden oluşan İzolux insan sağlığına zarar vermeyerek, yapıların değerinin artmasında büyük rol oynamaktadır.
Tüm yapıların dış cephelerinde kullanılabilen İzolux dış cephede kullanıcıların ısı, ses, su ve yangın yalıtımını tek bir ürünle karşılamasını sağlıyor. Ev sahiplerinin ısıtma ve serinletme giderlerinde önemli ölçüde tasarruf sağlayan İzolux, kış aylarında evleri sıcak yaz aylarında ise serin tutuyor. Her çeşit yapı elemanına uyum sağlayan İzolux, A1 sınıfı yanmazlığa sahip. Suyu iticiliği sayesinde yapıları yağmurdan koruyan İzolux, bir yandan da nefes alıcı özelliğiyle doğallığını koruyor.
Bu üstün özellikleri bulunan ürün tüm binaların teras ve bodrum kat döşemelerinde de rahatlıkla kullanabiliyor. Karışımında her türlü yapının cephesinde uygulanmak üzere doğal granür mineraller ile insana ve çevreye zararsız polimer katkılar bulunan İzolux, özellikle kış aylarında yakıt masraflarını önemli oranda düşürüyor.
Diğer yapı elemanlarına göre yüzde yetmiş ısı yalıtımı sağlayan İzolux maliyet bakımından da kullanıcılarının yüzlerini güldürüyor. Çevreci olması dolayısıyla bankalardan uygun kredi imkanları bulunan İzolux, pek çok imkanları beraberinde getiriyor. Diğer yapı elemanlarıyla karşılaştırıldığında maliyet yönünden daha hesaplı olan İzolux, Çivrillilerin oldukça ilgisini çekeceğe benziyor. Modern yapıların gün geçtikçe ön plana çıktığı Çivril'de, inşaat sahiplerinin uğrak yeri olan Kıvraklar Ticaret vatandaşlara başarıyla hizmet vermeye devam ediyor. İzolux'un inşaat sektörünün geleceğine yön vereceğini ifade eden Kıvraklar Ticaret Sahibi Fatih Kıvrak, İzolux'un nano teknoloji süper bir ürün olduğunu belirtti. Dış cephe kaplamalarında bina yüzeyine binlerce çivinin çakıldığını ve bu çiviler yüzünden binanın dayanıklılığının düştüğünü belirten Kıvrak İzolux sıva ile binaya hiçbir zarar verilmediği ve hafif olması ile de binaya ekstra yük binmediğini belirtiyor. Çivrilli vatandaşların diğer yapı elemanları yerine birçok özelliği bulunan bu muhteşem ürünü kullandıklarında farkı kendi gözleriyle göreceklerini belirten Fatih Kıvrak, İzolux'un önemli yapılarda kullanıldığını ve talebin günden güne arttığının altını çizdi.
DÜNYA DEVİ JOTUN KIVRAKLARDA
Boya sektöründe dünya markası olan Jotun Boya, Kıvraklar Ticarette.
Çivril'de sektörün yenilikçi ve önde gelen kuruluşlarından olan Kıvraklar Ticaret bir ilki daha gerçekleştirdi. Dünyaca ünlü Jotun Boya'yı Çivril'e getiren Kıvraklar Ticaret, yakın çevre de Jotun Boya'yı satan ilk mağaza oldu.
Boya sektöründe dünya markası olan Jotun Boya, zorlu hava şartlarında dahi en iyi performansı sağlamak üzere geliştiriliyor. Sağlığa zararlı olmayan Jotun Boya, çevre dostu olarak bilinmektedir. Uzun ömürlü olmasından dolayı çok sayıda ev sahibi tarafından tercih edilen Jotun Boya, Çivrillilerin ilgisini çekeceğe benziyor.
Jotun boyayı Çivril'e kazandırdığı için mutlu olduğunu ifade eden Fatih Kıvrak, Jotun boyanın dünyanın en uzun ömürlü ve en sağlıklı olduğuna dikkat çekti. Çivril'de Jotun boyanın gün geçtikçe kullanımının artacağını belirten Kıvrak, Kıvraklar Ticaret olarak Çivrillilerin karşısına daima yeniliklerle çıkacaklarını ifade etti.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası