• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ÇİVRİL’DE İYİ PARTİ FIRTINASI

ÇİVRİL’DE İYİ PARTİ FIRTINASI

İyi Parti milletvekili adayı Yasin Öztürk'ün memleketi Kıralan'da yüzlerce araçlık bir konvoy ile karşılanan İyi Parti Denizli Milletvekili adayları, önce Kıralan'da Yasin Öztürk'ün milletvekili olduğu sürece açık kalacak seçim irtibat bürosunu ziyaret ettiler. Burada Kıralan’lı vatandaşlarla bir süre sohbet eden İyi Parti’liler daha sonra Çivril’e hareket ettiler.
Çivril ilçe girişinde vatandaşlar tarafından durdurulan konvoy ancak yürüyerek ilçe merkezine erişebildi. Cuma namazının ardından ilçe binası önünde toplanmış olan kalabalık vatandaş topluluğuna hitap eden milletvekili adayları ve il başkanı Hasan Akgün'ün konuşmaları sık sık vatandaşların alkışları ile kesildi.
Referansa Gerek Yok
Hasan Akgün’ün ardından söz alan İYİ Parti milletvekili adayı Yasin Öztürk, Çivril'in öz evladı olduğunu dile getirdi ve Ankara’ya milletvekili olarak gittiğinde hiç bir şekilde parti ayrımı yapmaksızın tüm Çivril’i ve bütün Denizli'yi kucaklayan bir milletvekili olacağına dair söz verirken,''Çivril'den benim yanıma gelirken hiç kimsenin filan kişinin selamı var veya birileri ile gelmelerine gerek yok. Sadece nüfus cüzdanında doğum yeri Çivril yazması yeterli,onunla gelmeleri kafi'' dedi. Öztürk, senelerdir hak ettiğinden mahrum kalan Denizli’nin İYİ Parti iktidarında yeniden sanayisi şahlanan sanayi ve tarım şehri olacağını sözlerine ekledi. İlçe merkezindeki bu programdan sonra sırası ile İğdir, Koçak, Işıklı, Beydilli, Gümüşsu, Irgıllı ve Karayahşiler mahalleleri ziyaret edilerek vatandaşlarla bir araya gelindi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası