• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

“BÜTÜN ÇİVRİL’İ HEMŞEHRİMİZİ DESTEKLEMEYE DAVET EDİYORUM”

“BÜTÜN ÇİVRİL’İ HEMŞEHRİMİZİ DESTEKLEMEYE DAVET EDİYORUM”

İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener geçtiğimiz Pazar günü Denizli’de halka hitap etti.
Yağan sağnak yağmura rağmen Özay Gönlüm Meydanını dolduran Meral Akşener taraftarları zaman zaman Akşenerin konuşmasını alkışlarla keserek, “Meral Akşener Cumhurbaşkanı” sloganı attılar.
Mitinge Çivril’den de yaklaşık 500 kişi katıldı.
Parti binası önünde otobüsler ve özel araçlarıyla mitinge katılan Çivril’liler miting alanına bir saat önce ulaşarak cumhurbaşkanı adaylarını beklediler.
Akşener konuşmasına yoğun yağıştan dolayı geç kaldığı için özür dileyerek başladı. Meydanı dolduran ve yağmura rağmen ayrılmayan yaklaşık 15 bin kişiye teşekkür eden Akşener, "Bu yola beni siz çıkardınız. Eğer aday ol dediğinizde aday olmasaymışım, eğer parti kur dediğinizde kurmasaymışız, bugün seçimlerde nasıl bir tabloyla karşı karşıya olacağımızı görecektik. Ben milletimin ferasetine güvendim. Allah bizi mahcup etmesin" dedi.
Konuşmalarında sık sık Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren Meral Akşener akşam saatlerinde Denizli’den ayrıldı.
Denizli’de yapılan mitingin ardından bir değerlendirme yapan İyi Parti Çivril İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Arslan İyi Parti’nin Denizli’den çok iyi bir oy alarak meclise vekillerini göndereceğinin altını çizdi. Arslan “Denizli kararını vermiş, bunu mitingimizde gördük. İlçemizin gururu Yasin Öztürk’ün önderliğinde iktidara yükseleceğiz. Bu bağlamda Tüm Çivril Halkını Cumhurbaşkanı Adayımız Meral Akşener’i ve parlamentoda bizleri temsil edecek hemşehrimiz Yasin Öztürk’ü desteklemeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası