• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

TÜRKİYE 1.'Sİ OLDULAR

TÜRKİYE 1.'Sİ OLDULAR

Çivril Briç ve Akıl Oyunları Kulübü başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor.
Türkiye'de ilk defa düzenlenen U16 Türkiye Briç Federasyonu Simultane ikili mücadele 12 Mayıs 2018 günü düzenlendi.
Simultane'nin sözlük anlamından da anlaşıldığı üzere yarışmaya katılan kulüpler aynı elleri aynı anda oynamaya başlıyorlar.
Türkiye'de bir ilk olarak düzenlenen Simultane ikili mücadeleye gurup olarak Çivril, Zonguldak Ereğli ve Osmaniye/Kadirli kulüpleri katıldı.
Önce kulüplerin kendi içinde sonrasında federasyon tarafından düzenlenen yarışmalarda Serdal Bora ve İzzet Çağan Er çifti hem Çivril hem de Türkiye 1.'si oldular.
Çivril Briç ve Akıl Oyunları Kulübünün başarıları bununla da kalmayıp Türkiye sıralamasında ilk 10 içerisine 4 çift de yerlerini aldılar.
ÇİN'DE ÇİVRİL'İ TEMSİL EDECEKLER
Çivril Briç ve Akıl Oyunları Kulübü Çin'de düzenlenecek olan U16 Grubu Dünya Kupasına katılmak için mücadele verecek. 9-11 Haziran tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilecek olan seçmelerde milli takıma girmeyi hak kazanan yarışmacılar Türkiye Milli Takım forması ile ülkemizi temsil edecekler. Çivril'den katılan yarışmacılar seçmelerde başarılı olduğu takdirde Ağustos ayında Çin'e giderek hem ülkemizi temsil edecekler hem de Çivril'in adını tüm dünyaya duyurmuş olacaklar.
ÇİVRİL'İN GURURLARI
Kurulduğu 2016 yılından bu yana sayısı bile hatırlanamayacak kadar çok kupayı evine getiren Çivril Briç ve Akıl Oyunları Kulübü 2017 yılında almış oldukları Türkiye 1., 2. ve 3.'lüğü ile Çivril'in guru oldular.
Takım olarak oynanan oyunlarda U21 kategorisinde yarışacak oyuncusu olmayan Çivril Briç ve Akıl Oyunları Kulübü yarışmaya 12 yaş ile katıldı. Burada da inanılmaz başarı sağlayan kulüp 12 yaşındaki yarışmacılarla 21 yaşında üniversite öğrencilerini eleyerek Türkiye 2.'lik kupasını aldılar.
Başarılarından dolayı gururlu olduklarını ifade eden Çivril Briç ve Zeka Oyunları Kulübü Derneği Dr.İlhan Ekse; "Derneğimizi kurduğumuz 2016 yılından bu yana birçok kupayı evimize getirmeyi başardık. Çocuklarımızın her geçen gün başarılarına yenilerini katmalarından dolayı gurur duyuyorum. Hedefimiz dünya şampiyonası demiştik ve aynı hedefe doğru ilerlemeye devam ediyoruz. Çin'de düzenlenecek olan U16 Grubu Dünya Kupasına katılarak 1.'lik kupasını ülkemize ve Çivrilimiz'e kazandırmak için yola çıkacağız." Dedi.
Çalışmalarına aralıksız devam eden yarışmacılar 18-23 tarihleri arasında Mersin'de düzenlenecek olan eğitim kampında dünya şampiyonası için hazırlıklarına başlayacak.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası