• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Hasan Önder Yeniden Listede

Hasan Önder Yeniden Listede

Denizlispor’un yeni yönetimi belli oldu
Denizlispor olağan genel kurulu Denizli Atatürk Stadında gerçekleşti. Başkan Mustafa Üstek yönetiminden 5 isimle yollarını ayırırken 12 yeni isimle yola devam kararı aldı. Denizlispor seçimli olağan genel kurulu ilk toplanda yapıldı ve Başkan Mustafa Üstek yeniden seçildi. Atatürk Stadındaki basın toplantı salonunda gerçekleşen kongreye oy kullanma hakkı bulunan 551 delegeden 350ye yakını katıldı. Başkan Mustafa Üstekin tek liste ile seçildiği genel kurulda yönetim kuruluna yeni isimler seçildi.
İŞTE YENİ YÖNETİM
Başkan Mustafa Üstek yeni dönemde Başkan Yardımcısı Ahmet Selvi, Asbaşkanlar Ali Fırat ve Muhammet Kaya ile yönetim kurulu üyeleri Veli Çıtışlı ve Mehmet Kavak ile yollarını ayırdı. Eski yol arkadaşlarından Taner Atlla, Necip İrdem Mahmut Akarsu, Hikmet Olgun, Ferhat Yıldırım, Mehmet Uz ve Hasan Önder’e listesinde tekrar yer veren Üstek; Özay Tanrıverdi, Osman Zorlu, Ferhat Demirten, Ünal İncegür, Savaş Tek, Recep Dayı, Ali Yörümez, Yüksel Turan, Uğur Coşkun, Feridun Fikri Akyol, İhsan Niyaz ve Hakkı Pekdemir gibi yeni isimlere yer verdi. Yönetim kurulu üye sayısı 13’ten 21e çıkarıldı. Kongrede 340 delege oy kullanarak Üsteke destek verdi.
Geçen sezon Denizlispor Yönetim Kurulu Üyeliği yapan ve bu sezon yeniden yönetim kurulu üyeliğine seçilen hemşehrimiz Hasan Önder 2018 - 2019 sezonunun hayırlı olması temennisinde bulunduktan sonra “Şehrimizin markası Denizlisporumuzu hak ettiği yerlere taşımak için bir kez daha elimizi taşın altına koyduk. Fair play çerçevesinde geçmesini temenni ettiğimiz müsabakalardan alnımızın akıyla galip gelerek bir üst lige çıkmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası