• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

AKİDAK’TAN BİSİKLETLİ 19 MAYIS ETKİNLİĞİ

AKİDAK’TAN BİSİKLETLİ 19 MAYIS ETKİNLİĞİ

19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı Çivril’de değişik etkinliklerle kutlandı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen anma programı kapsamında, AKİDAK’ta öğrencilerle bisiklet turu yaptı.



Çivril’de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 5 kilometrelik bisiklet parkurunda öğrenciler pedal çevirdi.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde AKİDAK tarafından düzenlenen 5 kilometrelik bisiklet parkurunda öğrenciler pedal çevirdi. Akdağ İzcilik ve Doğa Kulübü tarafından gerçekleştirilen bisiklet gezisine ortaokul ve lise öğrencileri katıldı. Öğrencilerle birlikte bazı vatandaşlarla öğretmenlerde öğrenciler ile birlikte 5 kilometrelik parkurda pedal çevirdi. Cumhuriyet Meydanında başlayan bisiklet turu Kızılcasöğüt Mahallesinden dönülerek yine Cumhuriyet Meydanında son buldu. Etkinliğe yaklaşık 50 öğrenci katıldı.
Gençlik haftası nedeniyle, asıl amacının gençlerle birlikte gençlik bayramını ruhuna uygun bir şekilde kutlamak olduğunu ifade eden AKİDAK Başkanı Erkan Atila; “Kurtuluş Savaşımızın başladığı bu haftayı, Atatürk gençlerimize emanet etti. Bu günü gençlik bayramı olarak kutluyoruz. Bu çerçevede gençlerimizle bir arada olmak için böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. AKİDAK olarak gençlik haftası etkinlikleri çerçevesinde gençlerimizle birlikte bisiklet turu düzenledik. Ben bu faaliyete katılan gençlerimize teşekkür ediyor ve bayramlarını kutluyorum” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası