• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

CHP ECZACILARI UNUTMADI

CHP ECZACILARI UNUTMADI

14 Mayıs Eczacılık günü vesilesi ile İlçe merkezinde ve mahallelerinde bulunan eczaneleri ziyaret eden Çivril CHP İlçe Örgütü Yönetimi bu kutsal görevi icra eden eczacıların gününü kutlayarak gül takdim etti.
Ülkemizde her yıl, akademik eczacılık eğitiminin başladığı 14 Mayıs tarihi, Eczacılık Günü olarak kutlanmaktadır. İnsanlık tarihi kadar eski bir geçmişe sahip olan eczacılık, ülkemizde olduğu gibi dünyada da önemli meslek gruplarından biridir. Eczacılık, her şeyden önce, insan sağlığını ve dolayısıyla toplum sağlığını merkeze alan bir meslektir.
"Zorlu bir eğitimden geçerek meslek hayatına atılan, kendisini halk sağlığını korumaya adayan, ilacın formül aşamasından üretimine, üretiminden hastaya sunumuna kadar, halkla iç içe her kademede zorluklar içinde mücadele eden,mesleğine ve meslek ahlakına sahip çıkan tüm eczacıların 14 Mayıs Eczacılık gününü kutluyoruz." diyen Çivril CHP İlçe Örgütü yönetimi, Çivril Merkez ve mahallelerinde bulunan eczaneleri ziyaret ederek eczacılara gül takdim ederek eczacılık gününü kutladılar.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası