• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

HONAZ’LI İYİLER ÇİVRİL’Lİ İYİLERİ AĞIRLADI

HONAZ’LI İYİLER ÇİVRİL’Lİ İYİLERİ AĞIRLADI

İYİ Parti Denizli 27.Dönem Milletvekili aday adayları tanıtım toplantısının ardından İYİ Parti Honaz İlçe Teşkilatı, İYİ Parti Çivril İlçe Teşkilatını ağırladı.
13 Mayıs 2018 Pazar Günü gerçekleşen tanıtım toplantısının ardından İYİ Parti Honaz İlçe Başkanı Nazım Kazan, Çivrilli İYİ Partilileri Honaz'a davet etti. Nazik daveti geri çevirmeyen İYİ Parti Çivril İlçe Başkanı İsmail Çorbacıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Honaz'a gittiler.
24 Haziran seçimleri ve seçimlerde izlenecek olan politikalar hakkında fikir alışverişinde bulunan İYİ Partililer çalışmalara aralıksız devam edeceklerini ifade ettiler. Ülke gündemi ve yerel gündem hakkında istişarelerde bulunan İYİ Partililer yapmış oldukları çalışmaları karşılıklı birbirlerine aktardılar.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İYİ Parti Honaz İlçe Başkanı Nazım Kazan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı yolunda hızla ilerlediğini ve 24 Haziran'da büyük bir coşkuyla Cumhurbaşkanlığına geleceğini belirtti.
Nazik davet için Honazlı İYİ Partililere teşekkürlerini ileten İYİ Parti Çivril İlçe Başkanı İsmail Çorbacıoğlu “İYİ Parti bir cesurlar hareketidir. Bizler Çivril'i, Honaz'ı, Denizli'si ve tüm Türkiye'si ile gün geçtikçe büyüdük ve ne kadar cesur olduğumuzu gösterdik. Yaklaşan seçimlerde Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” Dedi. Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası