• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

“EN AZ İKİ VEKİL GÖNDERECEĞİZ”

“EN AZ İKİ VEKİL GÖNDERECEĞİZ”

Denizli İyi Parti Aday Adaylarını Tanıttı
24 Haziran'da yapılacak olan milletvekili seçimleri için Denizli İYİ Parti'den 14'ü kadın olmak üzere toplam 32 kişi aday adayı oldu.
Geçtiğimiz Pazar günü Denizli Kelleci Kardeşler’de gerçekleşen törene Çivril ilçe yönetimi de katıldı.
MHP'de daha önce il başkanlığı yapan Hemşehrimiz Yasin Öztürk ve Zafer Kaplan’da aday adayları arasında yer alıyor. İYİ Parti'den milletvekili aday adayı olanların 32 isim şöyle:
“Yasin Öztürk, Beyhan Aslan, Zafer Kaplan, Mehmet Ali Uzakgider, Nuray Pakatçı, Temel Başbuğ, Şule Türkaslan, İsmail Coşkunsu, Hasan Erdoğan, Fatma Mert, Emir Gazi Tosun, Emine Sağlık Kanatsız, Ayşe Dayıoğlu, Hüseyin Köseoğlu, Funda Yalınkılıç, Zeynep Sözeri, Gülümser Gökçe Acar, Seçil Akcan, Gülnur Oymak, Nafiz Öz, Necmittin Karabacakoğlu, Şirin Ertuğrul, Tülay Şahin, Yahya Gençoğlu, Sultan Köse, Niyazi Zılgı, Mürşide Kaya, Muhammet Tali, Ertuğrul Gökçe, Ramazan Yüksel, Murat Güngör, Nezir Akhan.”
Çivril İyi Parti Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Aslan tanıtım toplantısının ardından yaptığı değerlendirmede en az 2 vekil çıkaracaklarını vurgulayarak “Çiçeği burnunda partimiz genel başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde çok iyi bir ivme yakaladı. Daha düne kadar baraj altında kalacağı ifade edilen partimiz bugün gelinen noktada, yapılan anketlerden de anlaşıldığı üzere ikinci parti olarak görünüyor. Bu bağlamda Allah’ın izniyle Denizli’den meclise gidecek olan 8 milletvekilinin en az ikisi İyi Parti’den olacak. Öncelikli hedefimiz hemşehrimiz, Çivril’in evladı Yasin Öztürk’ün milletvekili olması. Tüm aday adaylarımız pırlanta gibi. Bizleri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu mecliste, en iyi şekilde temsil edeceklerine inancımız tamdır. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarım adına, tüm milletvekili aday adaylarımıza kefil olduğumuzu ifade etmek isterim.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası