• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

İyi Parti Seçim Bürosu Açtı

İyi Parti Seçim Bürosu Açtı

İyi Parti Seçim Bürosu Açtı
Geçen hafta Cuma günü Çivril Çıtak Mahallesi’nde gerçekleşen açılış törenine İyi Parti Denizli İl Başkanı Hasan AKGÜN, Denizli Milletvekili Aday Adayları, il yönetim kurulu üyeleri, İyi Parti Çivril İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi İsmail Çorbacıoğlu, yönetim kurulu üyeleri, partililer ile vatandaşlar katıldı.
Açılış kurdalesini İl Başkanı Hasan AKGÜN’ün kestiği törende bir konuşma yapan Akgün konuşmasında Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarılı olacaklarına inancının tam olduğunu vurgulayarak, tüm dava arkadaşlarının aynı azim ve inançla çalışmalarına devam etmelerini istedi.
Açılış töreninin ardından pazar esnafı ve yerel halkla buluşan İyi Partililer vatandaşların sorunlarını dinleyerek, çözümün ancak İyi Parti iktidarı ile gerçekleşeceğini ifade ederek, oy istediler.
Program sırasında kısa bir açıklama yapan İyi Parti Çivril İlçe Başkanı İsmail Çorbacıoğlu Cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk turda adaylardan herhangi birisinin %50 oy alamayacağını vurgulayarak “İkinci tura muhtemelen Recep Tayyip Erdoğan karşısında Meral Akşener kalacaktır ve genel başkanımızı Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanı yapacağız. Ülkenin bekası için millet ittifakını destekleyeceğiz” dedi.
HABER: ORAL SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası