• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

PAŞALIKTAN VEKİLLİĞE

PAŞALIKTAN VEKİLLİĞE

Emekli Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu Cumhuriyet Halk Partisinden 27.dönem milletvekili aday adaylığını açıkladı.
Yerel siyasetin ve tartışmalarının hız kesmediği Çivril'de siyasi gündem canlılığını koruyor. Çivril kamuoyunda, milletvekili adayı mı olacak, belediye başkan adayı mı olacak büyük merak konusu olan Emekli Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu CHP'den Denizli Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. 27.dönem milletvekilliği adaylığını açıklayan Karaosmanoğlu bu dönem Çivril'den Milletvekilliği için müracaat eden ilk isim oldu.
YERLİ MİLLİ İÇİMİZDEN BİRİ
Çivril'e dışarıdan getirilmemiş, yerli ve milli, tam da içimizden biri olan Ünal Paşa milli değerlere sahip özünü hiç bir zaman kaybetmemiş hatta daha çok sahiplenmiş çakma değil gerçek bir Çivrilli. Özünden hiç bir zaman kopmayarak geleneklerine bağlı bir yaşamı benimseyen Ünal Paşa çiftçi olan ailesinin de bizzat yaşamakta olduğu tarım kesiminin sorunlarını da birebir yakından takip ediyor.
İşletme ve Hukuk Eğitimini tamamlayarak Endüstri Mühendisliği dalında da yüksek lisans yapan Ünal Paşa askeri kariyerinin yanında entelektüel birikime sahip. Düşüncelerini her zaman nezaket çerçevesinde ve kimseden korkmadan, çekinmeden cesaretle ifade eden Ünal Paşa Türkiye'nin genel sorunlarını da her platformda dile getiriyor.
Çivril'de ve Denizli'nin kuzey ilçelerindeki vekil boşluğunu dolduracağı düşünülen Ünal Paşa'nın seçilmesi halinde başta Çivril olmak üzere Denizli ve tüm Türkiye'nin tecrübelerinden ve bilgilerinden faydalanılacağına inanılıyor. Özellikle referandum öncesi ve gerçekleşen kongrelerde hitabeti, insanlarla kurmuş olduğu samimi diyalogu, toplumu yönlendirme ve ikna kabiliyetiyle dikkat çeken Ünal Paşa Çivril'de CHP'lilerin yanı sıra her görüşten insanın takdirini topladı ve kalbini kazanmayı başardı.
GERÇEK BİR SUBAY
Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yaptığı dönemde FETÖ Terör Örgütü ve onun kirli oyunlarıyla mücadele eden Ünal Paşa dik duruşunu hiçbir zaman bozmayarak bir Türk subayına yakışır şekilde hareket etti. FETÖ'nün tüm teknik ve taktiklerine maruz kalan Ünal Paşa günümüzde de halen kurumların siyasallaşmasından ve başka tarikatların kurumlara yerleşmesinden endişe duymakta.
Jandarma Subayı ve sonrasında General olarak ülkenin tamamında görevi gereği kültürel, sosyal ve ekonomik durumlara hakim olan Ünal Paşa sadece askeri olarak değil her yönüyle toplumda bulunmuş ve halkın sevdiği bir insan olmayı başarmıştır.
Türkiye'nin en önemli sorunu olan Teröre karşı uzun yıllar mücadele eden Ünal Paşa bu kanayan yaraya karşı sorunları tespit edebilmekte ve ortaya çözüm önerileri sunabilmektedir.
NEDEN MİLLETVEKİLLİĞİ?
2016 yılının Temmuz ayında Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) üye kaydını yaptırarak Çivril'de aktif siyasete başlayan Emekli Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu neden milletvekilliğine aday adayı olduğunu şu sözlerle ifade ediyor; "24 Haziran Genel Seçimlerinde daha aktif olabilmek ve sorumluluk almak maksadıyla; “Parlamenter Sistemin Yeniden Tesisi” ve “Tam Demokrasi” için mücadele edebilmek, değerli hemşerilerimizin sesi olabilmek için göreve talip oldum. Doğup büyüdüğüm Memleketim Denizli'ye ve güzel ülkeme, Milletime daha çağdaş, daha refah, daha mutlu ve özgür yarınlara katkıda bulunmak için bilgi birikimimi ve tecrübelerimi en etkin bir şekilde kullanmak istedim.”
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası