• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ÇETİNKAYA BENDE VARIM DEDİ

ÇETİNKAYA BENDE VARIM DEDİ

Yaklaşan 24 Haziran seçimleri için aday adaylığı açıklamaları da peş peşe gelmeye devam ediyor. Siyasetin ısındığı Çivril gündeminde bir sürpriz isim daha Ak Partiden aday adaylığını açıklayarak adeta gündeme damga vurdu. Çivril’li iş adamlarından olan genç isim Ali Önen Çetinkaya 27. dönem milletvekilliği için aday adayı olduğunu kamuoyuyla paylaştı. Çetinkaya’nın açıklamasının ardından şimdilik dört önemli ismin aday adaylığını açıkladığı Çivril’de bu dönem seçimler her zamankinden daha renkli geçeceğe benziyor.
Üniversite yılarından beri siyasetle iç içe olan Çetinkaya 2014-2017 yılları arasında Ak Parti Çivril İlçe Yönetiminde yer alarak Halkla İlişkiler Başkanlığı görevini yürüttü. Aktif olarak siyasette bulunmadığı dönemlerde bile memleketine hizmet etmeyi düşündüğünü ifade eden Çetinkaya “Ben bu topraklarda doğup büyüdüm. Beni yetiştiren bu topraklara bir vefa borcum olduğunu düşünüyorum. Bir Çivrilli olarak bölgede tanınan ve bölgeyi tanıyan birisiyim. Çiftçinin, esnafın ve de vatandaşların sorunlarını ve isteklerini bilecek kadar Çivrilliyim. 27. dönem milletvekilliği seçimlerinde bu bölgeye hizmet verme arzusu ile aday adayı olmaya karar verdim. Çivril’in daha iyi bir yer olması için elimden geleni yapmaya hazırım. Çivril’e bir faydamın dokunabilmesi için elimden gelenin en iyisini yapmak için canla başla çalışmaya hazırım.”dedi.
Aslen Sökmen Mahallesinden olup 26 Eylül 1985 Çivril doğumlu. Öğrenim hayatına İsmail Özcan İlkokulu’nda başlayan Çetinkaya, ortaokulu Emine Özcan Ortaokulu’nda tamamladı. Lise öğrenimi Denizli’de gerçekleştiren Çetinkaya lisenin bitmesine müteakip Anadolu Üniversitesi Ekonomi Bölümünü kazanarak 2010 yılında üniversiteden mezun oldu.
Üniversite öğrenimini tamamlayan Çetinkaya memleketi Çivril’e gelerek aile şirketleri olan Çetinkaya Limited Şirketinde iş hayatına başladı. Kardeşi Gökhan Çetinkaya ile aile şirketlerini devralan Çetinkaya genç yaşta işyeri sahibi olmanın sorumluluğunu üstlendi.
Çetinkaya, 2017 yılında Demkaya Hazır Beton Şir-ketinin kurucu ortağı olarak hazır beton sektöründe hizmet vermeye başladı.
2011 yılında Ayşe Hanımla hayatını birleştiren Çetinkaya’nın bu evlilikten Özüm isminde kızı dünyaya geldi. Ailesine düşkün olan Çetinkaya’nın çok sevdiği kızı Özüm bu sene 5 yaşına girdi.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası