• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

HAYDİ ÇİVRİL NÜFUS CÜZDANIN ELİNDE İLÇE SEÇİM KURULUNA

HAYDİ ÇİVRİL NÜFUS CÜZDANIN ELİNDE İLÇE SEÇİM KURULUNA

1 milyon imza ile İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Cumhurbaşkanlığına aday etme çalışmaları başladı.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin startının verilmesinin ardından, İyi Parti’nin parlamentoda grup kurabilmesi ve Meral Akşener’in cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için 15 milletvekilinin CHP’den İyi Parti’ye geçmesinin ardından, genel başkan Akşener’in gerekirse 1 milyon imza ile aday olacağını açıklamasıyla parti teşkilatı hummualı bir çalışmaya başladı.
Bu çalışmalar kapsamında Çivril İyi Parti İlçe Başkanlığı da imza kampanyası başlattı. İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Çorbacıoğlu imza kampanyası çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünün altını çizerek, “Bizler demokrasiye inanmış insanlar olarak, zaten cumhurbaşkanı adayı olmasının önünde herhangi bir engel kalmayan genel başkanımız Meral Akşener’in tabandaki seçmen tarafından ne kadar arzulanan bir lider olduğunu göstermek adına çıktığımız bu yolda Çivril’den en az 1000 imza, Türkiye genelinden 1 milyon imza toplayarak tüm ülkeye göstereceğiz.

Haydi Çivril nüfus cüzdanımızı elimize alıp kayıtlı olduğumuz ilçe seçim kuruluna gidip CUMHURBAŞKANI ADAYIM MERAL AKŞENER diyerek imzamızı atalım. Üstelik memur dahi olsan seçmen olan her vatandaşımızın bu imzayı atmaya hakkı var.” Dedi.
HABER: ORAL SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası