• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ÇEVRE YOLUNDA 70'İ GEÇME

ÇEVRE YOLUNDA 70'İ GEÇME

Denizli-Uşak Karayolu üzerinde bulunan Çivril Çevre Yolunda yaşanan kazalar sonrası sert önlemler alındı.
Çivril Çevreyolunda meydana gelen kazaları en aza indirmek için yol üzerinde çeşitli noktalara konulan radarlarla kazaların azaltılması amaçlanıyor.
Edinilen bilgilere göre hız sınırının 70 olarak belirlendiği yolda sürekli bir radar olacak. Cezaya maruz kalmak istemeyen sürücülerin hız sınırlarına uyması gerekiyor. Kıralan Bölge Trafik tarafından uygulamaya başlanılan radar hız kontrolü ile meydana gelebilecek kazaların engellenmesi amaçlanıyor. Çevre yolunda günün her saati radarın olacağı için Çivril Halkının da bu konuda duyarlı olması bekleniyor.
Ayrıca son zamanlarda üst üste kazaların meydana geldiği Çivril girişinde, Maraş Aile Çay Bahçesi'nin önünde bulunan yolda da bundan sonra radar uygulaması yapılacak. Yol yapım çalışmalarının tamamlanmasından sonra sürücülerin hızlı bir şekilde araç kullandığı yolda meydana gelebilecek kazaların önüne geçmek için sürekli olarak bir ekip aracı bulunacak.
Özellikle hafta içi öğrencilerin yoğun kullandığı yolda yapılacak olan uygulamayla hız sınırını aşan sürücülere ceza işlem uygulanacak.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası