• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

ÇİVRİL’DEN 3 ADAY ADAYI

ÇİVRİL’DEN 3 ADAY ADAYI

27. dönem milletvekilliği seçimleri için Çivril’den üç isim aday adayı oldu.
İlk olarak İyi Parti İl Başkanı Yasin Öztürk, daha sonra CHP’den Emekli Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu ve ardından Ak Parti Kurucu Üyelerinden Ümit Çelik milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.
Yaşanan bu gelişmeler Çivril alkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Sosyal medyada Çivril’den üç aday adayı çıkmasının ilçe adına atılmış önemli bir adım olduğunu ifade eden kullanıcılar, tüm aday adaylarını desteklediklerini ve bu kişilerin Çivril’in Ankara’daki sesi olacaklarını ifade ettiler.

Emekli Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu 27. dönem Milletvekili seçimlerinde Denizli CHP’den aday adayı olduğunu açıkladı.
Sosyal Paylaşım sitesindeki kişisel sayfasından yaptığı duyuru ile aday adayı olduğunu belirten Ünal Karaosmanoğlu Milletvekili aday adaylığını “Denizli'nin bir evlâdı olarak, tam demokrasiyi ve parlamenter sistemi tesis etmek için, toplumumuzun sesi olabilmek adına, üniformasız olarak, milletimize hizmet etmek için Denizli’den aday adayı olmaya karar verdim. Yarınlara umutla bakmak dileğiyle...” diyerek duyurdu.
Emekli olduktan sonra memleketi Çivril’e yerleşen ve CHP Çivril İlçe örgütüne üye olan Emekli Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu, 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri için Çivril’den müracaat eden isim oldu.
Karaosmanoğlu Cumhuriyet Halk Partisine üye olduktan sonra hemen hemen partinin tüm çalışmalarına katıldı.



İyi Parti Denizli İl Başkanlığı görevini yapan Yasin Öztürk Milletvekili aday adayı olmak için başkanlık görevinden istifa etti. Görevinden istifa eden Öztürk’ün yerine tek aday olan Hasan Akgün İYİ Parti Denizli İl Başkanı olarak seçildi.
Aslen Çivril’li olan Öztürk, MHP İl Başkanlığı görevini yürütmekte iken görevden alınmıştı. Görevden alınmasına müteakip Meral Akşener ile İyi Partinin temelini Denizli’den atan isimler arasına girdi. Öztürk İyi Parti’nin kurulmasının ardından kurucu il başkanı sıfatı ile İyi Parti Denizli İl Başkanlığı görevini yürütmeye başlamıştı.
Yasin Öztürk bu görevinde de Denizli’nin tüm ilçelerinde teşkilatlanmayı tamamlayıp, ilçe kongreleri gerçekleştirdi.



27. dönem milletvekilliği seçimleri için Ünal Karaosmanoğlu ve Yasin Öztürk’ün ardından Çivril’den üçüncü başvuru yapıldı.
24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için başvurular devam ediyor.
Veteriner Hekim Ümit Çelik Ak Parti’den 27. Dönem milletvekilliği müracaatında bulundu. Ak Parti İl Başkanlığına evraklarını teslim eden Ümit Çelik yaptığı başvuruyu sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından duyurdu.
Duyurusunda AK Parti’nin Çivril kurucu üyelerinden olduğunun altını çizen Çelik “Çivril'de kurucusu olduğum partimden 27. dönem Milletvekili aday adayı olarak başvuru dilekçemizi Denizli AK Parti İl Başkanımız sayın Necip Filiz'e verdik. Ülkemize hizmet yolunda bizlere desteklerini esirgemeyen tüm yol arkadaşlarıma teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım. Durmak yok hizmete devam” ifadelerini kullandı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası