• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

ÜLKÜCÜLER 23 NİSAN’DA ÇOCUKLARI MUTLU ETTİ

ÜLKÜCÜLER 23 NİSAN’DA ÇOCUKLARI MUTLU ETTİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Çivril Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çivril Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından çocuklara balon ve değişik hediyeler verildi. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen kutlamalar çerçevesinde kutlamalara katılan öğrenci ve çocuklara balon dağıtan Ülkücü gençler, çocuklara değişik hediyelerde verdiler.
23 Nisan’ın çocuklara verilen tek bayram olduğuna dikkat çeken ocak başkanı Kader Avcı etkinlik ile ilgili verdiği bilgide “Çocuklarla neşeli bir gün geçirmek için buradayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk yapmış olduğu hiçbir başarısını kendi başarısı olarak görmemiş Yüce Türk Milletini atfetmiştir. Bugünde yine böyle bir gündür. Türkiye Millet Meclisinin açılış tarihi olan 23 Nisanı Türk Milletinin geleceği Türk Milletinin teminatı olan çocuklara atfetmiştir. Bugünde Çivril Ülkü Ocakları olarak çocuklarımızı neşeli bir gün geçirmelerini geleceğe neşe ile bakmalarını sağlamak amacıyla bir araya gelmiş bulunuyoruz. Çeşitli oyuncaklar dağıtarak onları sevindireceğiz” dedi.H:Oral SARI
Ülkü Ocakları mensubu gençler Çivril Cumhuriyet Mey-danında bulunan yaklaşık 300 öğ-renci ve çocuğa üzerinde Bayrak motifi olan balon ve oyuncaklar dağıttı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası