• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

İYİ BİR KADIN HAREKETİ

İYİ BİR KADIN HAREKETİ

İYİ Parti Çivril İlçe Teşkilatı üyesi kadınlar 'Teşkilatlandırma Çalışmaları' çerçevesinde kurulan ekiplerle mahalle ziyaretlerine başladılar.
İYİ Parti Çivril İlçe Teşkilatı bünyesinde kurulan 7 ekipte çalışmalar aralıksız devam ediyor. Ekip sorumlusu olarak kadınların görev aldığı çalışmalarda planlamaların tamamlanmasının ardından ilk iki mahalle ziyaret edildi. Yapılan çalışmaları bir 'Kadın Hareketi' olarak adlandıran İYİ Partililer ilk olarak Haydan Mahallesini ve ardından Gürpınar mahallesini ziyaret ettiler. Her ekibe ayrı bir sorumluluk sahasının verildiği çalışmalarda: 1.Ekip Huriye Çiftçi Haydan Mahallesi, 2.Ekip Emine Utku Kıralan Mahallesi 3. Ekip Meral Acar Işıklı Mahallesi, 4.Ekip Hatice Yılmaz Gümüşsu Mahallesi, 5.Ekip Şefika Oktay Karakuş Kızılcasöğüt Mahallesi, 6.Ekip Günnur Vural Gürpınar Mahallesi, 7. Ekip Elvan Meriç Çıtak Mahallesi şeklinde saha paylaşımı yapıldı.
Gürpınar ve Haydan Mahallelerine giden ekipler mahallelerde ikamet eden kadınlarla sohbet ederek İYİ Parti çalışmalarını vatandaşlara aktardılar. Ekip sorumlularının söz aldığı ziyaretlerde Türkiye ve Çivril gündemiyle ilgili çok sayıda konu görüşülürken İYİ Partinin gündeme dair bakış açısı hakkında kadınlar bilgilendirildi.
Teşkilatlandırma çalışmalarının aralıksız devam edeceğini belirten İYİ Partililer ekiplerin sırasıyla mahallelere giderek çalışmalarını sürdüreceklerini belirttiler. Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası