• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

İyi Parti Çivril’in Her Yerinde

İyi Parti Çivril’in Her Yerinde

Çivril İyi Parti İlçe Teşkilatı çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor.
Bu kapsamda 22 Nisan 2018 Pazar günü Saat:09.30’da parti aracıyla yola çıkan İyi Parti Çivril İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer Çivril’in Bozdağ Mahallesindeki bir mevlüde katıldılar. Burada mevlüde katılan İyi Partililer daha sonra Bozdağ Mahallesinde üye kaydı çalışmaları yaptılar. Bozdağ Mahallesinde vatandaşlardan yoğun ilgi gördüklerini ifade eden parti yetkilileri, misafirperverliklerinden dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ettiler.
İyi Parti’nin Pazar günkü ikinci durağı Şenköy Mahallesi idi. Şenköy’de bir vatandaşın düğün törenine katılan İyi Partililer, buradan Işıklı Mahallesi’nde yine bir düğüne katıldılar. Her iki düğünde de yeni evlenen çiftlere mutluluklar dileyip, parti çalışmaları için Gürpınar Pazaryeri ve Koçak Mahallesini ziyaret ettiler.
İyi Parti Çivril İlçe Teşkilatı 23 Nisan Pazartesi günü Denizli İl teşkilatından gelen partililer ile Tuğlu, Bucak, Karamanlı, Yalınlı, Emirhisar, Yeşilyaka mahallelerini ziyaret ettiler. Ziyaretler kapsamında bir açıklama yapan İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Çorbacıoğlu gittikleri her yerde halkın teveccühünü kazanmayı başardıklarını ifade ederek, “Partili arkadaşlarım sağolsunlar bana pek fazla iş düşürmeden, durmadan yılmadan çalışıyorlar. Teşkilatımız 24 Haziran seçimleri kapsamında çalışmalarına aralık vermeden devam ediyor. Yaptığımız çalışmalarda vatandaşlarımızın çiçeği burnunda partimize gösterdiği ilgi muhteşem. Bu bağlamda seçimlerde beklenin üzerinde oy alacağımızı tahmin ediyorum. Partili arkadaşlarım adına bizlere teveccüh gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç bilirim, herşey Çivril’in, Denizli’nin ve Türkiye’nin daha güzel günlere ulaşması için” dedi. H: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası