• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

İMAM HATİPTEN ÖRNEK DAVRANIŞ

İMAM HATİPTEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Çivril Atasay Kamer İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri toplamış oldukları erzakları Kızılay'a teslim ederek ihtiyaç sahiplerine bağışladılar.
Atasay Kamer İmam Hatip Ortaokulunda öğrenim gören öğrenciler, Öğretmen Sedat Aydın öncülüğünde, düzenledikleri bağış kampanyası ile topladıkları erzakları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Kızılay Çivril Şubesine bağışladılar.
Öğrencilerin bağışları ile Çivril Belediyesi Aşevinde hazırlanan yemekler bizzat Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve öğrencilerin elinden ihtiyaç sahipleri ile buluştu.
Öğrenciler tarafından yapılan bu örnek davranış büyük takdir toplarken bunun büyüklere de örnek olması temennilerinde bulunuldu.
Çivril Belediyesi Aşevinde hazırlanan yemeklerle günlük olarak 80 ihtiyaç sahibi ailenin evlerine servis yapılıyor. Tamamen vatandaşların bağışları ile hazırlanan yemeklerin bir günlüğü Atasay Kamer İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından karşılanmış oldu.
Yemek götürdükleri evlerdeki yaşlıların tek tek elini öpen öğrenciler onlarla sohbet etme imkanı da bulmuş oldu. Kimi zaman duygusal anlar yaşayan öğrenciler içleri burkularak bir o kadarda bir günlüğüne de olsa ihtiyaç sahiplerini mutlu edebilmenin sevinciyle görevlerini yerine getirdiler. Kaynak: Genç Çivril Gazetesi


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası