• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

SAADET ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

SAADET ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Saadet Partisi ulusalda olduğu gibi yerelde de çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Türkiye gündeminde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu öncülüğünde oldukça ön plana çıkan parti yapmış olduğu muhalefetle de gündemdeki yerini koruyor.
Saadet Partisi Çivril İlçe Başkanlığı da bu kapsamda yapmış olduğu genişletilmiş İlçe Divanı ile partilileri ve konuklarını ağırlayarak genelde olduğu gibi Çivril'de de çalışmaların aralıksız devam edeceğinin sinyallerini verdi. 20 Mart 2018 Cuma günü parti binasında gerçekleşen İlçe Divanına konuk olarak geçmiş dönem Saadet Partisi Denizli Belediye Başkan adayı ve Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Mehmet Akif Kocamanoğlu katıldı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği divan da ülke gündemi ve yerel gündemle ilgili önemli konulara değinildi.
Divanın açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Çivril İlçe Başkanı Zühtü Arslan yapmış olduğu konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle genişletilmiş İlçe Divanımıza hepiniz hoş geldiniz. Bugün değerli konuğumuz Sayın Mehmet Akif Kocamanoğlu Beyi davet ettik kendileri davetimizi kırmayıp geldiler. Ben Mehmet Akif Beye çok teşekkür ediyorum divanımıza katıldığı için. Bizim tek isteğimiz milletimizin huzurudur, milletimizin barışıdır. Biz hiç kimseyi dışlayamayız, hiç kimseyi ötekileştiremeyiz. Bugün başımıza ne geldiyse bu ayrılıktan ve gayrılıktan geldi. Batılılar bizim ayrılıklarımızı biliyorlar. O yüzden önce Türk-Kürt diye ayırmışlar, sonra doğulu-batılı, kuzeyli-güneyli diye ayırmışlar. Bizim ortak değerlerimiz var. Kürt de bizim kardeşimizdir, Doğuluda bizim kardeşimizdir. Allah'ımız birdir. Peygamber'imiz birdir. Kitab'ımız birdir. Kıblemiz birdir. Vatanımız birdir. Devletimiz birdir. Fakat hepimizin bildiği gibi Batı'nın tek emeli vardır oda menfaattir. Onlar menfaat konusunda birleşiyorlar. Kendi aralarında bugüne kadar savaşlar yapmışlar. Tarihte Katolik ve Protestan diye birçok savaş yapmışlar. Ortadoğu da haçlılar olarak Müslümanlara saldırmışlar. Fakat bizim ecdadımız ne yapmış fethettiği yere Allah rızası için girmişler. Gittikleri yerlerde adalet ve kardeşliği sağlayarak hiç kimsenin ırzına, dinine, ibadetine, namusuna dokunulmasın diye gayret etmişler. Ama şimdi Ortadoğu'ya gelenler ne yapıyorlar, nerede bir petrol bölgesi var orayı işgal ediyorlar. Hatta Trump geçenlerde bir açıklama yaptı: 'Bugünden sonra bizim girdiğimiz yerlere silah vererek onların paralarını alacağız ve onları savaştıracağız' dedi. Biz Müslümanların bu oyunlara gelmemesi gerekiyor.
Biz siyaset yapıyoruz. Biz cebimizi doldurmak için siyaset yapmıyoruz. Hazineden de bize yardım yapılmıyor. Allah rızası için buraya geliyoruz partimizin ihtiyaçlarını kendi cebimizden karşılıyoruz. Denizli'ye, Ankara'ya, İstanbul'a gidiyoruz hepsini kendi cebimizden karşılıyoruz. Çünkü biz şuna inanıyoruz insanların ihtiyaçlarını karşılamak, insanların sıkıntılarını gidermek için çalışmak ibadettir. Yarın biz iktidara geldiğimizde emekliye daha fazla maaş verebilirsek, memurumuza, işçimize daha fazla maaş verebilirsek, köylümüzü memnun edebilirsek, onların sıkıntılarını gideririz ve bu bizim için ibadettir. Bizim için azlık ve çokluk hiçbir zaman önemli değildir. Yarın Allah bize niye oyunuz yüzde iki diye sormayacak. Vatan için, bayrak için, devlet millet için, Ümmeti Muhammed için çalıştınız mı neler yaptınız diye soracak.”dedi
Arslan'ın konuşmasının ardından söz alan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Akif Kocamanoğlu geçmişten günümüze Saadet Partisinin izlemiş olduğu politikaları dinleyicilere aktardı ve Saadet Partisinin büyük Siyonizm oyununa karşı verdiği mücadeleyi anlattı. Partilerinin Milli Görüş misyonu olduğunu ve vizyonlarının da yaşanabilir bir Türkiye olduğunu ifade eden Kocamanoğlu hedeflerinin yeni bir Türkiye ve yeni bir dünya düzeni olduğunu belirtti. Profesör Dr. Necmettin Erbakan'ın bir tespitiyle sözüne başlayacağını aktaran Kocamanoğlu “Türkiye'de iki çeşit siyasi parti vardır. Bunlardan biri Milletin görüşlerini temsil eden Milli Görüşün partileri, o da bugün ki Saadet Partisidir. Geçmişte partimizi 4 kere kapattılar. Biz şu an beşinci partimizde mücadele ediyoruz. Ne için mücadele ediyoruz. Hakkın hakimiyeti için mücadele ediyoruz. Devlet nizamında hak hakim olmadığı zaman inanların hakka bağlılığından fayda gelmeyeceği için ve bunu bildiğimiz ve düstur edindiğimiz için mücadele ediyoruz. Haksız bir davada zirve olmaktansa haklı bir davada zerre olmayı tercih ederiz. Biz yaşanabilir bir Türkiye'yi kurmak istiyoruz. Bizim hiçbir zaman kişilerle kavgamız yok. Bizim sistemle kavgamız var. Kurucusu Siyonizm olan sistemle kavgamız var. Kapitalizm, sosyalizm, ve ikisinin karışımı karma ekonomi bu sistemlerin hepsi halkı sömürür. Bizim düzenimiz Allah'ın insanların fıtratına uygun kurduğu adil, ekonomik ve faizsiz düzendir.”dedi. HABER: ORAL SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası