• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

TÜZÜN ANLATTI KÖSEOĞLU UYARDI

TÜZÜN ANLATTI KÖSEOĞLU UYARDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) her hafta düzenli hale getirdiği söyleşilerine ara vermeden devam ediyor. Geleneksel Perşembe söyleşisi başlığı altında parti binasında düzenlenen ve CHP'lilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşiler de farklı konular işlenerek bu konular üzerinde fikir tartışmaları yapılıyor.
Bu hafta tarih öğretmeni Süleyman Tüzün'ün konuk olduğu söyleşide konu olarak Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın yazmış olduğu Gazi Mustafa Kemal Atatürk adlı kitap belirlendi. Çok sayıda partilinin ilgi gösterdiği söyleşide Tüzün katılımcılara kitap üzerinden Atatürk'ü anlattı. Atatürk'ün hayatıyla ilgili belgeleriyle birlikte önemli bilgilerin bulunduğu kitap dinleyiciler tarafından tam not alırken kitabın anlatıcısı Tüzün'de Atatürk'ün hayatıyla ilgili önemli bilgiler verdi.
KÖSEOĞLU'NDAN PARTİLİLERE ÖNEMLİ UYARI
Tüzün'ün konuşmasını tamamlamasının ardından kürsüye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Çivril İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu, son günlerde CHP Çivril İlçe Teşkilatı hakkında çıkan haberlere olan tepkisini dile getirdi ve partililere bu haberlere itibar edilmemesi ile ilgili önemli uyarılarda bulundu.
İlk olarak geleneksel olarak yapılan söyleşileri değerlendiren ve yapmış olduğu konuşması için Süleyman Tüzün'e teşekkür eden Köseoğlu“ Sizlerin huzurunda değerli hocama çok teşekkür ediyorum. İçinde yaşadığımız bu dönemde öğrenmemiz gereken çok şey var. Bu toplantılara çok ihtiyacımız var. Kitap okumaya, sinema günlerine çok ihtiyacımız var. Sosyal medyada bazen görüyorum bizim bu çabalarımızı küçümseyen, çıkın sokağa vatandaşın dertleri daha önemli diyen yakarışlar var. Tabi kendi açılarından haklılardır bir şey diyemem. Ama unutmayalım ki Atatürk bir muharebe gecesi kitap açıp okuyabiliyorsa, Büyük Taaruz öncesi Ankara'da eğitim şurasını toplayabiliyorsa, sokaktaki mücadelenin içerisinde yer alan bizlerinde partide bu tür mücadelelerini kimse küçümsemesin, kimse önemsenemezlik yapmasın. Bence çok değerli her gün yeni bir şeyler öğreniyoruz. Yine ilginç olarak son zamanlarda sosyal medyada ve yerel basında partimizle ilgili haberler çıkıyor. Ben ilçe başkanı olarak size şunu söylüyorum. Bu haberlerin çoğuna gülün geçin. Bunlar bizim parti içi demokrasimizde olması gereken şeyler. Ama bizim partide alınacak nihai kararları hep beraber kendimiz alacağız. Bu karar alma mekanizması sandık olur, başka mekanizmalar olur. Bu karar mutlaka alınacaktır. Dolayısı ile bu tarz haberleri bizim parti içi zenginliğimiz olarak düşünün ve hiçbir şekilde bunun dedikodusuna polemiğine girmeyin, önemsemeyin. Hepinize teşekkür ediyorum.”dedi. Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası