• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

İYİ PARTİ’DEN KURULTAYA YOĞUN İLGİ

İYİ PARTİ’DEN KURULTAYA YOĞUN İLGİ

İyi parti kurultayına Çivril’den yoğun ilgi.
Geçtiğimiz hafta gerçekleşen İyi Parti kurultayına Çivril’den 50 kişi katıldı.
Gece saatlerinde başlayan Ankara yolculuğunda partililer 10.yıl marşı eşliğinde şarkılar söyleyerek eğlendi.
Ertesi gün sabah saatlerinde başlayan kurultaya katılan Çivril’liler salondaki kalabalıkla birlikte coştular.
Kurultayın sona ermesinin ardından tekrar Çivril yoluna düşen İyi Partililer salonun ve salon dışının hınca hınç dolu olmasından dolayı duydukları mutluluğu yine şarkılarla ve marşlarla ifade ettiler.
Dönüş yolunda kısa bir konuşma yapan Çivril İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Çorbacıoğlu konuşmasında kendilerini engellemek isteyenlerin yollarından alıkoyamayacaklarının altını çizdi. Çorbacıoğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
“Bu organizasyonu yapan dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ben 94’ten bu yana kongrelere gidiyorum böylesine muhteşem bir kongreyi ilk defa görüyorum. Böylelikle kafalardaki soru işaretleri de yok olmuş oluyor. Ufukta iktidar görülüyor.
Bu sebeple bu partiye gönül veren kardeşlerimizle her yaptığımız hareketi düşünerek yapmamız ve çok çalışmamız gerekiyor.
Kongre öncesi Ankara’da belediye araçlarıyla yolları kapatmaya çalışmışlar, engellemeye çalışmışlar. Nasıl bir zihniyet anlayamadım. Bu millet susamış, bunu bugün gösterdi. İstanbul, Kars, Hakkari, Edirne’den binlerce otobüs kurultayı doldurdu. Ayrıca hiç bir televizyon kanalı bu kalabalığı ekranlarına yansıtmadı. En azından bir kaç dakika olsun kurultayımız gösterilmeliydi. Cumhuriyetin ve demokrasinin en önemli gereksinimlerinden birisidir bu. Bizlere bu baskıyı yapan insanlar biraz düşünmeli” diyerek tüm arkadaşlarına teşekkür etti.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası