• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

ÇİVRİL'DE AK PARTİ MHP İTTİFAKI

ÇİVRİL'DE AK PARTİ MHP İTTİFAKI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Çivril İlçe Teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çivril İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
20 Mart 2018 Salı günü akşamı gerçekleşen ziyarette Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Kale ve teşkilatı MHP Çivril İlçe Başkanı Ergun Çiftçi ve teşkilatını ziyaret etti. MHP Parti binasında gerçekleşen ziyarete her iki partiden de katılım yüksek oldu. Ülke gündemi ve Çivril hakkında konuların konuşulduğu ziyarette ilçe başkanları gündemde olan konuları masaya yatırarak üzerinde istişare yaptılar. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yapılacak olan cumhur ittifakına da değinen başkanlar ittifakın her iki partiye ve Türkiye'ye hayırlı olmasını dilediler.
Gerçekleşen ziyarette konuklarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Çivril İlçe Başkanı Ergun Çiftçi “Ziyaretlerinden dolayı Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Kale ve yönetimine teşekkür ederim. Ülkemiz için, milletimiz için birlikte çalışacağız.”dedi.
Yapılan ziyaretin ardından Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Kale, “Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatına ziyarette bulunduk. Ülke gündemi ve Çivril hakkında istişare ettik. Misafirperverliklerinden dolayı şükranlarımızı sunarız.”dedi. H: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası