• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN

ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN

Milliyetçi Hareket Partisi Çivril İlçe Başkanlığı başta Afrin ve Çanakkale Şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimiz için helva dağıtımı yaptı.
MHP Çivril İlçe Başkanı Ergun Çiftçi ve yönetimi 16 Mart 2018 Cuma günü Cuma namazı öncesinde ve namaz çıkışında Çivril Merkez Yeni Camii önünde helva dağıttı. MHP Çivril İlçe Yönetimi ve çok sayıda MHP'ye gönül veren vatandaşın katıldığı etkinliğe Çivrillilerin ilgisi yoğundu.
Düzenlenen etkinlikte partililerle ve vatandaşlarla bir araya gelen MHP Çivril İlçe Başkanı Ergun Çiftçi katılımlarından dolayı tüm vatandaşlara teşekkür etti. Etkinlikte konuşan Çiftçi “Bugün burada Çanakkale ve Afrin Şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için helva dağıttık. Şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Bu topraklarda hür ve bağımsız bir şekilde yaşayabiliyorsak bunu bizler için canlarını feda etmiş aziz şehitlerimize borçluyuz. Tüm Şehitlerimizin ruhu şad olsun. MHP Çivril İlçe Teşkilatı olarak şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Bize bıraktıkları bu cennet vatanı sonsuza dek iç ve dış tehlikelerden korumak için gerekirse gözümüzü kırpmadan bu yolda canımızı feda edeceğiz. Ben ve parti yönetimim bugün olduğu gibi ilerleyen zamanlarda da aziz şehitlerimizin anısına çeşitli etkinliklerde bulunacağız” dedi. H: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası