• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

ÇİVRİL POLİSİ SUÇLULARA NEFES ALDIRMIYOR

ÇİVRİL POLİSİ SUÇLULARA NEFES ALDIRMIYOR

Çivril’de uyuşturucu satan bir kişi ile hırsızlık yapan iki kişi gözaltına alarak tutukladı.
Çivril Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri yaptıkları çalışma ile ilçe merkezinde hırsızlık yapan iki kişi ile uyuşturucu ticareti yapan bir kişiyi gözaltına aldı. Zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre daha önceden hırsızlıktan sabıkası olan Ş.Ö ve İ.K.yi ilçe merkezinde takibe alan asayiş ekipleri zanlıların birkaç gün aynı sokakta dolaşmalarından şüphelenerek mahallede denetimlerini arttırdı.
Ş.Ö ve İ.K birkaç gün sonra aynı sokakta gözlem yaparken yakalayan polisler, zanlıları gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Sağlık kontrolünden sonra alınan ve ilk ifadelerinde suçlarını kabul eden zanlılar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Uyuşturucu Satana Geçit yok
Çivril Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri ilçe merkezinde devriye görevi yaptıkları esnada daha önce uyuşturucu satmaktan sabıkası olan R.A.’nın durumundan şüphelenerek kimlik kontrolü ve üst araması yaptı. Yapılan üst aramasında üzerinde kullanıma hazır uyuşturucu maddesi ele geçirilen R.A. gözaltına alınarak Çivril Polis merkezine götürüldü. Yapılan sağlık kontrolünden sonra mahkemeye sevke dilen R.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. H: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası