• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

İYİ ÜYELERİ TANIŞTI

İYİ ÜYELERİ TANIŞTI

İYİ Parti Çivril İlçe Başkanlığı tarafından üye tanışma toplantısı düzenlendi.
20 Mart 2018 Salı günü akşamı düzenlenen yemeğe katılan çok sayıda Çivrilli İYİ Partililer aynı zamanda ilk defa bir araya gelerek bir tanışma toplantısı yaptılar.
Yemekte Çivril ve ülke gündemi değerlendirilirken İYİ Parti’nin yerelde ve ulusalda izlediği politikalarda masaya yatırıldı. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen tanışma toplantısında İYİ Parti Çivril İlçe Başkanı İsmail Çorbacıoğlu üyelere hitaben bir konuşma yaptı. Çivril İYİ Parti Teşkilatına katıldıkları için tüm üyelere teşekkür eden Başkan Çorbacıoğlu “İYİ Parti çatısı altına toplandığınız için hepinize teşekkür ederim. Partimizin üye sayısı her geçen gün artarak büyüyor. Çıkmış olduğumuz bu yolda kısa zamanda önemli bir yol kat ettik. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde önümüzdeki seçimlerde Türkiye için bir umut olacağız. Başından beri söylediğim gibi İYİ Parti bir cesurlar hareketidir. Sizlerde bu cesareti gösterip partimize üye oldunuz. Tekrardan siz cesur insanlar olarak hepinize hoş geldiniz diyorum.”dedi.
Düzenlenen üye tanışma toplantısından memnuniyetlerini ifade eden parti üyeleri de İYİ Partide olmaktan dolayı mutlu ve gururlu olduklarını belirttiler. Verilen yemeğin ardından partililer ilerleyen saatlere kadar birbirleriyle karşılıklı sohbet ettiler.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası