• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

KURUTMA KANALINDA ATATÜRK BÜSTÜ BULUNDU

KURUTMA KANALINDA ATATÜRK BÜSTÜ BULUNDU

Çivril’de kurutma kanalı içine atılmış Atatürk Büstü bulundu.
Çivril Devlet Hastanesi karşısında yer alan kurutma kanalında bulunan Atatürk Büstü vatandaşları isyan ettirdi. Geçen hafta koyunlarını otlatmaya götüren bir vatandaşın bulduğu, çöplerin arasına atılmış Atatürk Büstü’nün nasıl kanala atıldığı ise merak konusu. Çivril’de bulunan bir resmi kurumdan çalınmış olabileceği düşünülen büstün hangi kurumdan alındığı ile ilgili henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor. Bir diğer ihtimal ise büstün çalınma sonucu değil, resmi bir kurum tarafından atılmış olabileceği.
Koyunlarını otlatmaya götürdüğü esnada büstü bulan ve yapılan olayı büyük bir saygısızlık olarak nitelendiren Ali Maviş isimli vatandaş olayın kim yada kimler tarafından yapıldığının en kısa sürede aydınlatılmasını istiyor. Büstün çalınmış olabileceğine dikkat çeken Maviş “Sabah koyunları otlatmaya götürürken Atatürk büstünü fark ettim. Kurutma kanalına atılmış. Daha sonra diğer arkadaşlarda gördü. Bizim düşüncemiz büst bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından ya bir kurumun veya okulun önünden söküldü ya da birileri büstü çöpe attı burada yaşayanlarda alıp getirdi. Hangisi olursa olsun bu yapılan büyük saygısızlıktır. Gerekirse Çivril Kaymakamlığına varıncaya kadar çıkacağım bu olayın aydınlatılmasını istiyorum.”dedi.
Kurutma kanalına atılan Atatürk Büstünün haber yapılmasının ardından Çivril emniyet ekipleri harekete geçti.
Kanala atılmış olan büst, üzerinde bulunan parmak izleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: Genç Çivril Gazetesi


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası