• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

ÇİVRİL'DEN MHP KURULTAYINA YOĞUN İLGİ

ÇİVRİL'DEN MHP KURULTAYINA YOĞUN İLGİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 12. Olağan Genel Kurultayı gerçekleşti. Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka temasıyla gerçekleşen kurultay Ankara Spor Salonunda yapıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kurultayda salonda hazır bulunan 1176 delegenin tamamının imzasıyla genel başkanlığa tek aday gösterildi. Yapılan oylamanın ardından Devlet Bahçeli, kullanılan 1169 oyun, geçerli olan 1167'sinin tamamını olarak genel başkanlığa yeniden seçildi.
Katılımın yoğun olduğu ve çok sayıda partilinin Ankara'ya akın ettiği kurultaya Çivril MHP İlçe Teşkilatı da üst düzey katılım gösterdi. MHP Çivril İlçe Başkanı Ergun Çiftçi ve yönetiminin yanısıra çok sayıda Çivrilli MHP'li otobüslerle ve özel araçlarıyla Ankara'ya giderek partilerine olan bağlılıklarını gösterdiler. Seçime tek aday olarak giren ve yeniden seçilen Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye olan bağlılıklarını dile getiren MHP Çivril İlçe Teşkilatı Devlet Bahçeli'nin izlediği politikaları da sonuna kadar desteklediklerini ifade ettiler.
MHP Çivril İlçe Başkanı Ergun Çiftçi üst delege olmasından dolayı kendi oyunu kullanırken yeniden başkanlığa seçilen Devlet Bahçeli'yi sonuna kadar destekledi. Kurultayda, Cumhur İttifakı konusunda genel başkanlarına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tam destek verme sözü verdiklerini belirten Çiftçi “Genel Başkanımıza Cumhur İttifakında sözümüzü verdik. Sayın Cumhurbaşkanımıza seçimlerde tam destek vereceğiz.”dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası