• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ÇİVRİL ŞEHİDİNE AĞLADI

ÇİVRİL ŞEHİDİNE AĞLADI

Balıkesir 9. Ana Jet Üssü Komutanlığında görevli Hava Astsubay Kıdemli Başçavuş Yusuf Horsunlu göreve gittiği esnada geçirdiği trafik kazası sonucu şehit oldu.
11 Mart 2018 Pazar günü gerçekleşen trafik kazası sonucu şehit olan Şehit Yusuf Horsunlu, 13 Mart 2018 Salı günü öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından babaocağı Çıtak Mahallesinde toprağa verildi. Gözyaşları içinde toprağa verilen Şehidin cenaze törenine Balıkesir Garnizon Komutanlığında görevli çok sayıda rütbeli asker ve Denizli Garnizonundan askeri erkan katıldı.
Horsunlu ailesinin tek oğlu ve 1977 doğumlu olan Şehit Yusuf Horsunlu 41 yaşında evli ve iki kız babasıydı. 5 ve 11 yaşlarında iki kızı olan Şehit Yusuf Horsunlu'nun görevi gereği Balıkesir'den Edremit'e gittiği esnada geçirdiği kaza sonucu şehit olduğu öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre 11 Mart 2018 Pazar günü şahadet haberi şehidin babaocağına ulaşırken şehidin kız kardeşlerinin ve sevenlerinin cenazeye katılabilmesi için naaşı 1 gün Çivril Devlet Hastanesinde bekletildi ve 13 Mart 2018 Salı günü defnedildi.
Şehidin babası emekli devlet memuru Suat Horsunlu cenaze de metanetini korurken bir yandan da kendisine iletilen taziyeleri kabul etti.
Balıkesir ve Denizliden özel otobüslerle çok sayıda üst düzey komutan ve askerin katılımı ile askeri tören düzenlenerek Çıtak Mezarlığına defnedilen Şehit Yusuf Hosunlu'nun cenaze törenine Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve Başkan Yardımcısı Salim Altuntaşoğlu'da katıldı.
Balıkesir'den gelen komutanları, silah arkadaşları ve ailesi göz yaşları içinde Şehit Yusuf Horsunlu son yolculuğuna uğurlanırken geride gözü yaşlı aile ve yetim iki çocuk kaldı. H: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası