• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

ÖZEL GÜNLERİNİZE RENK KATMAK İÇİN

ÖZEL GÜNLERİNİZE RENK KATMAK İÇİN

Çivril’de, nikâh, bebek ve sünnet şekerleri, doğum günü parti malzemeleri ve organizasyon üzerine faaliyet gösteren Elma’s Organizasyon hizmete girdi.
Kına, nişan, düğün ve doğum günü gibi bir çok özel günlerde müşterilerinin yanında olan Elma’s Hediyelik Eşya ve Organizasyon Sümerbank sokakta hizmete açıldı.
Son dönemlerde büyük ivme kazanan organizasyon sektöründe Çivril’de yeni bir boyut kazandıracaklarını belirten işletme sahibi Mine Çörekçi, sektörde öncü olmayı ve özel günlere renk katmayı hedeflediklerini belirterek “Amacımız Çivrilli dostlarımıza en güzel ve özel anlarında unutamayacakları anlar yaşatmak” dedi.
Elma’s Hediyelik Eşya ve Organizasyon’da müşterilere özel pasta hizmetinin yanı sıra, kişiye özel tasarımlar, konsept partiler, baby showerlar, balon süslemeleri gibi hizmetlerde yer alıyor.
Hediyelik eşya satışının da yer aldığı Elma’s Organizasyonda, doğum günü, düğün, nişan, söz, doğum odası, diş bulguru, sünnet, Mevlut, evlilik teklifi, sevgililer günü, anneler günü, kadınlar gününe özel birçok hediyelik eşya da yer alıyor. El emeği ürünlerinde yer aldığı işletmede, bütün çalışmalar titizlikle ve profesyonel şekilde hazırlanıyor.
Elma’s Organizasyon ayrıca profesyonel dış mekan çekimleri ile de müşterilerine hizmet vererek özel gün fotoğraf çekimlerimi ve isteğe bağlı olarak albüm hizmeti de veriyor. Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası