• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

GÜRPINAR'DAN AFRİN’E MEKTUP

GÜRPINAR'DAN AFRİN’E MEKTUP

Gürpınar İstiklal İlkokulu öğrencileri Afrin Harekatında görev yapan Mehmetçiklere sevgi dolu mektuplar gönderdi. Öğrencilerin Afrin'deki askerlere mektup yazmak istediklerini öğrenen Okul Müdürü Yusuf Özey hemen harekete geçerek araştırma yaptı. Müdür Özey'in adres bilgilerini temin etmesinin ardından gerçekleştirilen mektup organizasyonunda öğrenciler yazmış oldukları mektupları PTT'ye teslim etti.
Gürpınar İstiklal İlkokulunda öğrenim gören öğrenciler asker abilerine olan sevgilerini yazıya döktü ve her biri kendi duygu ve düşünceleriyle yazmış olduğu mektupları Mehmetçiklerimize gönderdi. Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bulunan 39. Mekanize Piyade Tugayı 2. Hudut Alayına gönderilen mektuplara Afrin'de görev yapan Mehmetçiklere yazdı. Gürpınar Mahallesi PTT Şubesinden mektuplarını yollayan öğrenciler mektuplarda askerlere olan minnet ve sevgilerini dile getirdiler.
Harekatta görevli askerlere olan sevgi ve desteklerini göstermek için bu yola başvurduklarını ifade eden Özey “Zeytin Dalı Harekatı´na katılan Mehmetçiklerin moral ve motivasyonunu arttırmak ve öğrencilerimize milli bilinç kazandırmak amacıyla yazılan mektupları Hatay´ın Reyhanlı ilçesine gönderilmek üzere PTT´ye teslim ettik. Vatan,millet,bayrak sevgilerini dile getiren öğrencilerimiz Mehmetçik abilerine başarılar dilediler.”dediler. H: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası