• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

YOĞUN ZİYARET TRAFİĞİ

YOĞUN ZİYARET TRAFİĞİ

MUTLU 'HAYIRLI OLSUN' DEDİ
Çivril Esnaf Kefalet Kooperatifi ve Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ertuğrul Mutlu beraberindeki ekiple İYİ Parti Çivril İlçe Başkanı İsmail Çorbacıoğlu ve CHP İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
22 Şubat 2018 Perşembe günü gerçekleşen ziyaretlerde Mutlu ilk olarak İYİ Parti Çivril ilçe parti binasına giderek yeni başkan İsmail Çorbacıoğlu'na hayırlı olsun dedi. Karşılıklı sohbetlerin edildiği ziyarette Çorbacıoğlu'da geçtiğimiz günlerde yapılan oda seçimlerinde güven tazeleyen Mutlu'ya hayırlı olsun dedi ve önümüzdeki dönemde görevinde başarılar diledi. Partililer Mutlu'ya Çivril'de bulunan esnafların durumu hakkında bir takım sorular sordular ve piyasanın ekonomik durumu hakkında bilgi aldılar. Esnaflara yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Mutlu şu anda esnafların kredi konusunda bankalardan çok kendilerini tercih ettiğini ifade etti. Kooperatifin çalışmaları hakkında da konuşan Mutlu her geçen yıl var olan bütçeyi artırdıklarını ve bunu yapabilen az sayıda kooperatiften biri olduklarını ifade etti.



İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Çorbacıoğlu’da Çivril siyaset gündemi ve parti çalışmalarını değerlendirdi. Siyasi politikalarından da bahseden Çorbacıoğlu Mutlu’nun sorularını yanıtladı.
İYİ Parti ziyaretinin ardından Mutlu ve beraberindeki ekibi aynı binada bulunan CHP Çivril İlçe Örgütünü ziyaret etti. CHP İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu Mutlu ve ekibini makam odasında ağırladı.
KOMŞU ZİYARETİ
Cumhuriyet Halk Partisi Çivril İlçe Örgütü, İYİ Parti Çivril İlçe Teşkilatına ziyarette bulundu. Parti temsilcilikleri karşı karşıya olan CHP ve İYİ Parti hayırlı olsun ziyaretinde bir araya geldi.
Gerçekleşen ziyarette CHP Çivril İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu ve yönetim kurulu üyeleri İYİ Parti'ye siyaset arenasında çıkmış oldukları bu yolda başarılar dilediler. 26 Şubat 2018 Pazartesi günü gerçekleşen ziyarete Emekli Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu da katıldı ve İYİ Parti Çivril İlçe Teşkilatına hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren İYİ Parti Çivril İlçe Başkanı İsmail Çorbacıoğlu'da geçtiğimiz günlerde güven tazeleyerek CHP Çivril İlçe Başkanı olan Ömer Köseoğlu'na hayırlı olsun dedi.
İYİ PARTİDEN ZİRAAT ODASINA ZİYARET
İYİ Parti Çivril İlçe Başkanı İsmail Çorbacıoğlu ve yönetimi Çivril Ziraat Odası Başkanlığına iade-i ziyarette bulundular. 22 Şubat 2018 Perşembe günü gerçekleştirilen ziyarette Çivril Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özkul konuklarını makam odasında ağırladı.
İYİ Parti Çivril İlçe Başkanı İsmail Çorbacıoğlu çiftçilerin durumları hakkında Özkul'dan bilgiler aldı ve ikili çiftçilerin karşılaştıkları sorunlar ve çözümleri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Ziraat Odasının çiftçilere yaptığı hizmetleri anlatan Özkul çiftçilerin sorunlarını çözmek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. H.Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası