• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

SEÇİME HAZIRIZ

SEÇİME HAZIRIZ

Saadet Partisi Çivril İlçe Başkanlığı, ilçe divan toplantısını gerçekleştirdi. Saadet Partisi Çivril İlçe Başkanı Zühtü Aslan ve yönetiminin hazır bulunduğu divan toplantısına, Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz ve Çivrilli parti üyeleri katıldı.
23 Şubat 2018 Cuma günü saat 14.00'de parti binasında düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Çivril İlçe Başkanı Zühtü Aslan toplantının amacını anlattı ve önümüzdeki seçimler de izleyecekleri politikalar hakkında partililere açıklamalarda bulundu.
Saadet Partisi olarak haktan, özgürlükten ve demokrasiden yana olduklarını belirten Aslan “ Başta Denizli İl Başkanım olmak üzere toplantıya katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bizim davamız parti meselesi değil vatan millet meselesidir. Seçimlerin yaklaştığı bugünlerde İlçe Divanımızı düzenli olarak yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Sizlerden bu toplantılarımıza katılmanızı ve yapılacak olan seçimlerde sandıklarda görev verildiği takdirde bu görevi layıkıyla yerine getirmenizi, partimizin hakkını her ortamda olduğu gibi seçimlerde de savunmanızı istiyoruz.”dedi.
İlçe başkanı Aslan'ın ardından söz alan Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz konuşmasına tüm şehitlerimize rahmet dileyerek başladı.
İSLAM ADI ALTINDA SİYONİZME HİZMET EDİYORLAR
Ülkemizde cereyan eden olaylar hakkında açıklamalarda bulunan Eryılmaz “Ülkemiz bugün bir takım sorunlarla karşılaşıyorsa bunun sebebi yakın geçmişte iktidarın izlediği yanlış politikalardır. Biz Allah'a şükrediyoruz ki Milli Görüş teşkilatı olarak son 50 yıllık siyasete damgasını vuran rahmetli Erbakan Hocamızın liderliğinde Dünya'yı doğru bir şekilde okuyan bir siyasetin içerisindeyiz. Biz yola çıktığımızda Erbakan Hocamızın gündeme taşıdığı ilk konulardan birisi Siyonizm'di. Erbakan Hocamız o tarihlerde Siyonizm belasından bahsederken toplumumuz bunu anlamadı. Şimdi bakarsanız herkes bu belayı konuşuyor. Bugün bakıldığında Ortadoğu kan gölüne halinde. İslam ülkelerinden kan ve gözyaşı eksik olmuyor. İslam adı altında Siyonizm'e hizmet eden terör örgütleri İslam Dünyasına zulüm ediyor. İslam aleminin Siyonizm'in kirli oyunlarına karşı bir planı olmalı. Baktığınız zaman Siyonizm'e karşı İslam Aleminde sadece Erbakan Hocamızın Milli Görüş Hareketi var.”dedi.
İKTİDAR HER ŞEYE KANIYOR
Saadet Partisi olarak yaşanan sorunları ve çözümleri ürettiklerini belirten Eryılmaz “Dış Politikada yaşanılan facialar hakkında her türlü çözüm önerilerini sunduk. Amerika ve İsrail'den dost olmaz dedik. Ama iktidar bizi dinlemedi. Bu gün geldiğimiz noktada Amerika bizi parçalamak isteyen bir örgüte silah yardımı yapıyor. Dış politikada her geçen gün çöküyorlar. Amerika bizi sürekli kandırıyor. Malum iktidar her şeye kanıyor.”dedi.
586 MİLYAR DOLAR DIŞ
BORÇ VAR
Ülke ekonomisine değinen Eryılmaz “ Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük projesi GAP Projesi'nin maliyeti kadar, Türkiye 2017 yılında dışarıya faiz ödedi. Biz faizin bela olduğunu, kapitalist sistemin bir tuzağı olduğunu en başından beri söyledik. Bizi dinleselerdi bugün bu borç batağına düşmeyecektik. Türkiye'nin şu an 586 milyar dolar borcu var.”dedi.
ADALETE OLAN GÜVEN AZALDI
Türkiye'de adalete olan güvenin azaldığını belirten Eryılmaz “ Türkiye'de adalete olan güven şu an %15'lere kadar düştü. Hatta adalet sistemi içerisinde olan hakimler savcılar arasında güven %20'lerde. Bir devletin ayakta durması için adaletin ayakta durması gerekiyor. Aynı şekilde toplumun ayakta durması içinde ahlakın ayakta durması gerekiyor. Adalet ve ahlak bir toplumda ne kadar güçlüyse toplum o kadar güçlü olur. O yüzden her ne pahasına olursa olsun adalet ve ahlaktan ayrılmamamız lazım.”dedi.
İMAM HATİP OKULLARI AÇMAKLA BU İŞ OLMAZ
Eğitim sisteminin çöktüğünü ve okullarda ahlakın kalmadığını ifade eden Eryılmaz “ Bugün İmam hatipleri çoğaltmakla bu iş olmaz. Önemli olan bu ruhu verebilmek. Okullarda 8 yaşındaki çocuklar sigara, 10 yaşındaki çocuklar esrar içiyor. Diğer yandan üniversite sayısı 200'ü geçmiş durumda. Üniversitelerin sayısı artıyor ama nitelikleri düşüyor. Nitelik noktasında iyi bir seviyede değiliz. Eğitim çok önemli çünkü toplumumuzu oluşturan kişileri eğitim sistemi şekillendiriyor. Dolayısıyla eğitim sistemi ahlaki yönden, mesleki yeterlilik yönünden ve vasıf yönünden kaliteli bir yapının oluşturulması lazım.”dedi.
NBŞ YEDİRİP ZEHİRLEYECEKLER
Türkiye'nin 15 sene öncesine kadar kendi kendine yetebilen bir ülke olduğunu fakat şu an bir çok tarım ürününü dışarıdan ithal ettiğini hatırlatan Eryılmaz “Şu an eti dışarıdan alıyoruz. Buğdayı dışarıdan alıyoruz. Türkiye gibi bir ülkede yaşayıp da dışarıdan gıda ithal ettiğimizi söylesek bize gülerler. Tarım noktasında planlı bir çalışma yapsak değil Türkiye, bölge ülkelerini dahi doyururuz. Bu durumun hiçbir izahı olamaz. Tek izahı beceriksizliktir, plansızlıktır. Önümüzde ki günlerde 14 şeker fabrikası satılacak. Bu fabrikaların çoğunu Erbakan Hocamız açtı. Bu fabrikaların satılma sebebi ise Amerikan gıda devi CARGİLL'in şeker üretimi ile ilgili hazırladığı rapordur. Amerikan gıda devi para kazanacak diye bu millete mısırdan üretilen Nişasta Bazlı Şeker (NBŞ) yedirip zehirlemesi için biz bu fabrikaları satıyoruz. Hesap edildiğinde şeker fabrikaları Türkiye'de 10 milyon insanın geçimini sağlıyor. Fabrikalar satıldığında bu insanlar ne yapacak? Umut ediyoruz bu yanlıştan dönülür. Bizim Milli Görüş olarak ekonomi de olmazsa olmazımız üretim.”dedi.
BARAJI YIKIP GEÇECEĞİZ
Yaklaşan seçimlerde Saadet Partisi olarak bir ittifak olayına sıcak bakmadıklarını ifade eden Eryılmaz bu yaklaşımlarının sebeplerini partililere anlattı. Eryılmaz “ Adil bir seçim olması için Genel Merkezimiz tarafından bir öneri sunuldu. Bu önerimizde yüzde on barajı, partilere seçimlerde yapılan hazine yardımı, basın yayın kuruluşlarının tarafsızlığının sağlanması ve Cumhurbaşkanlığı için toplanması gereken 100 000 imzanın şeffaf ve kolay olması maddeleri var. Partimiz bu öneride meclis iç tüzüğüne dair tekliler sundu. Bu tekliflerimizde, TBMM Gündeminde denetim konuları için kesin gün ve süreler ayrılmalı, Grubu olan partilerin dışında mecliste temsil edilen diğer siyasi partilere de söz hakkı tanınmalı, TBMM TV tüm parlamento çalışmalarını yayınlamalı, TBMM'de kamu hesapları komisyonu kurulmalı, yasama faaliyetlerine sivil toplum katılımı sağlanmalı, torba kanun uygulaması kaldırılmalı, TBMM'de siyasi etik komisyonu kurulmalı, kürsü dokunulmazlığının önündeki engeller kaldırılmalı maddeleri yer alıyor.”dedi. Milletin artık Saadet Partisini dinlemeye başladığını ifade eden Eryılmaz “ Allah'ın izniyle bu seçimlerde barajı yıkıp geçeceğiz. Güçlü bir Türkiye kuracağız. Borcun, işsizliğin olmadığı, adaletin ve ahlakın sağlandığı bir Türkiye kuracağız. Avrupa'nın, Amerika'nın Rusya'nın peşine takılan değil tam bağımsız bir Türkiye kuracağız.”dedi. H:Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası