• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

YENİ AĞAÇLAR DİKİLDİ

YENİ AĞAÇLAR DİKİLDİ

Çivril-Ahmetçik yolunda bulunan yürüyüş yolu dikilen süs ağaçları ile yeni görünüme büründü.
Geçtiğimiz hafta gündeme gelen ve Çivril Belediye Meclisinde büyük tartışmalara sebep olan akasya ağaçlarının yerlerine yeni süs ağaçları dikildi. Eski Ak Partili Belediye Başkanı Ahmet Ateş tarafından Ahmetçik yoluna dikilen akasya ağaçları kuruduğu gerekçesiyle Çivril Belediyesi tarafından sökülmesi üzerine konu meclis gündemine gelmiş ve tartışmalara yol açmıştı.
Konuyla ilgili harekete geçen Çivril Belediyesi ekipleri akasya ağaçlarının kaldırıldığı yol güzergahına yeni ağaçlar dikti. Akasya ağaçlarının dikildiği bölgenin altında asfalt olduğunu ifade eden ekipler “Ağaçlar dikildiğinde toprağın altında asfalt varmış. Maalesef ağaçların kökleri bu asfaltı geçip toprağın altına gidememiş. Kökleri büyümeyince ağaçlarda hastalık ve kurumalar başlamış. Bu yüzden ağaçları söktük ve yerlerine yenisini diktik.”dediler.
“SİPARİŞLER ÖNCEDEN VERİLDİ”
Akasya ağaçları sökülmeden önce yerlerine dikilecek ağaçların siparişlerinin verildiğini aktaran Çivril Belediyesi Ekipleri “Yeni diktiğimiz ağaçlar estetik açıdan da daha güzel oldular. İlerleyen zamanda bu ağaçlar biraz daha boyları büyüdüğünde çok hoş bir görüntü oluşturacak.”dediler. H: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası