• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

MÜDÜRDEN İADE-İ ZİYARET

MÜDÜRDEN İADE-İ ZİYARET

Çivril İlçe Emniyet Müdürü Osman Kutlu Balak Saadet Partisine iade-i ziyarette bulundu.
Yaklaşık bir ay kadar önce Saadet Partisi Çivril İlçe Başkanı Zühtü Aslan ve yönetimi tarafından ziyaret edilen İlçe Emniyet Müdürü Balak, 9 Şubat 2018 Cuma günü Saadet Partisi Çivril İlçe yönetimine parti binasında iade-i ziyaret gerçekleştirdi.
Gerçekleşen ziyarette Saadet Partisi yönetimi ilçe emniyet müdürüne ikramlarda bulundu ve karşılıklı sohbetler edildi. Saadet Partisi İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette üyeler tarafından müdüre Çivril'le ilgili izlenimleri soruldu. Çivril'in nezih bir Anadolu kenti olduğunu ifade eden Balak, Çivril insanlarının ise sıcakkanlı olduklarını belirtti. Çivril'de ki asayiş problemlerinin üstüne kararlılıkla gidileceğini aktaran Balak, ekibiyle birlikte 24 saat Çivril halkının huzur ve güvenliği için mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.
Yaklaşık 1 ay kadar önce müdürü ziyaret ettiklerini ifade eden Saadet Partisi Çivril İlçe Başkanı Zühtü Aslan, “Öncelikle iade-i ziyarette bulunduğu için müdürümüze çok teşekkür ederim. Bu güzel Cuma gününde Allah’tan duamız İslam Alemine huzur ve barış gelmesidir. Ordumuzun da Afrin'de ve diğer bölgelerde yürüttüğü operasyonlardan zaferler ile dönmesidir. Bizim Saadet Partisi olarak çalışmalarımız ülkemizde adaletin, barışın, kardeşliğin sağlanması ve ülkemize en kısa zamanda birlik beraberliğin gelmesi yönündedir. Dışarıya muhtaç olmadan milli ve yerli bir memleket kalkınmasını hedefliyoruz. Tarım da ve sanayide dışa bağımlı değil kendi kendine yetebilen bir Türkiye için çabalıyoruz ve dualar ediyoruz. Yönetim kurulu üyelerimizle de parti binamızda bir araya gelip bu konuları konuşuyoruz. Bu yaptığımız toplantıların da hayırlara vesile olmasını dilerim.”dedi.
Haber: Oral SARI


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası